• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co to jest

Wyszukiwarka Forumowa:
Z

zygzagzu

Guest
czy mozna po 3 dniach okreslic jakia to roslinka, tak z grubsza czy to przypadkiem nie jest jakas samosieja ? (rosnie indoor)

Z

zygzagzu

Guest
dzieki, bez nerwow nie moglem tego znalesc na forum
a kiedy bedzie cos wiadomo ? dopeiro przy degustacji ?

N

Nowy_Farmer

Guest
A ja wiem co to za roslina - Konopia :D:D

Nie no ja tez nie wiem ale niektórzy na tym forum jest z lekka hamska , ale nie wszyscy wiekszaść spoko ziomy :p

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zygzagzu napisał:
dzieki, bez nerwow nie moglem tego znalesc na forum
a kiedy bedzie cos wiadomo ? dopeiro przy degustacji ?

jest przynajmniej w kilku miejscach ze nie mozna rozpoznac rosliny ot tak sobie poprostu jest zbyt wiele podobnych gatunkow przede wszystkim nie zawarles informacji takich jak to skad masz nasiona a to dosc wazne i moze wiele powiedziec nawet kiedy zakwitnie nikt ci nie powie w 100 % ze to taka czy taka roslina wiekszosc odpowiedzi bedzie sie opierala jedynie na domyslach mam nadzieje ze taka odpowiec cie satysfakcionuje

Nowy_Farmer napisał:
Nie no ja tez nie wiem ale niektórzy na tym forum jest z lekka hamska , ale nie wszyscy wiekszaść spoko ziomy

Wnioskujesz to od wczoraj kiedy sie zarejestrowales pomysl ze pytania tego typu byly zadawane juz kilkanascie jak nie kilkadziesiat razy i kazdorazowa odpowiedz na nie jest meczaca a twoja wypowiedz w stylu

Nowy_Farmer napisał:
A ja wiem co to za roslina - Konopia :D

swiadczyjedynie o tym jak wysoki poziom soba reprezetujesz :farao:

Z

zygzagzu

Guest
VipGrower napisał:
przede wszystkim nie zawarles informacji takich jak to skad masz nasiona a to dosc wazne i moze wiele powiedziec nawet kiedy zakwitnie nikt ci nie powie w 100 % ze to taka czy taka roslina wiekszosc odpowiedzi bedzie sie opierala jedynie na domyslach
nie podalem bo sam nie wiem na 100% jak napisze ze od znajongo znajomego, podobno z holandii, ale nawet to jest niepewna informacja, to i tak nie wniesie to nic ciekawego

VipGrower napisał:
mam nadzieje ze taka odpowiec cie satysfakcionuje
satysfakconowala mnie juz Twoja poprzednia wypowiedz

BTW moze zapalisz sobie i wyluzujesz :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół