Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jest przynajmniej w kilku miejscach ze nie mozna rozpoznac rosliny ot tak sobie poprostu jest zbyt wiele podobnych gatunkow przede wszystkim nie zawarles informacji takich jak to skad masz nasiona a to dosc wazne i moze wiele powiedziec nawet kiedy zakwitnie nikt ci nie powie w 100 % ze to taka czy taka roslina wiekszosc odpowiedzi bedzie sie opierala jedynie na domyslach mam nadzieje ze taka odpowiec cie satysfakcionuje
Nowy_Farmer napisał:
Nie no ja tez nie wiem ale niektórzy na tym forum jest z lekka hamska , ale nie wszyscy wiekszaść spoko ziomy
Wnioskujesz to od wczoraj kiedy sie zarejestrowales pomysl ze pytania tego typu byly zadawane juz kilkanascie jak nie kilkadziesiat razy i kazdorazowa odpowiedz na nie jest meczaca a twoja wypowiedz w stylu
przede wszystkim nie zawarles informacji takich jak to skad masz nasiona a to dosc wazne i moze wiele powiedziec nawet kiedy zakwitnie nikt ci nie powie w 100 % ze to taka czy taka roslina wiekszosc odpowiedzi bedzie sie opierala jedynie na domyslach
nie podalem bo sam nie wiem na 100% jak napisze ze od znajongo znajomego, podobno z holandii, ale nawet to jest niepewna informacja, to i tak nie wniesie to nic ciekawego
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.