• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co to k***aa moglo byc ???

Wyszukiwarka Forumowa:

rytmus_nafukany

Well-known member
Buchów
0
Nie dosc ze ten upal dziala na mnie wk***iajaco to do tego dzisiaj wk***ilem sie jeszcze bardziej, dwu tygodniowe automaty 2x WR i 3x W.berry reg wystawilem w donicach na spota, juz ladnie rosly w gore zaraz zaczynaly by kwitnac, dzisiaj przyjezdzam z biohumusem patrze a tam ch*j.. 2x wr w***ane albo za***ane przez kogos.. normalnie zero rosliny jakby sie rozplynela zostala tylko 2cm lodyga w pozostalych donicach to samo.. jedna w.berry zostala w nienaruszonym stanie ale ch*j mi z niej bo to meszczak.. Mogla jakas chędożona sarna to w***ac ??? Po roslinach sladu nie zostalo tylko lodyga malusienka no i w jednej donicy kawalek krzaka jakby szczyt

Jest jeszcze sens zamawiac nasiona i wysadzac ?? To byl drugi start w tym roku i poszedl sie je**c ... a juz byly takie ladne.. roz***al bym morde temu ktory to poscinal albo temu zwierzakowi polamal nogi

sid000

Well-known member
Buchów
0
niema takiej opcji ktoś za***ał damki a faceta ci zostawił bo na ch*j mu ?:D
sarna opie****iła by ci połowę krzaka i nic więcej ....

rytmus_nafukany

Well-known member
Buchów
0
niema takiej opcji ktoś za***ał damki a faceta ci zostawił bo na ch*j mu ?:D
sarna opie****iła by ci połowę krzaka i nic więcej ....

po ch*j komus liscie skoro one jeszcze nawet nie zakwitly ? byly 2 femi i 2 facety jeden facet zostal .. jakbym mial zaj***ć to z donicami i schowal gdzies zeby mi urosly a nie ku**a ucinal

kiedy_zbiory

Well-known member
Buchów
1
Pytanie czy donice były wkopane w glebę czy stały swobodnie ???
Bo wydaje mi się że sarna lub inne zwierzę kierujące się tylko instynktem, w euforii połykania krzaków poprzewraca niewkopane donice niczym się nie przejmując. A jeśli zrobiła to jakaś pała to centralnie obetnie pomidora niezależnie w jakiej jest fazie i z radością uceknie przed siebie. Ale mogę się mylić.

tak czy siak wielka szkoda :pl:

sid000

Well-known member
Buchów
0
liście na makumbe :D albo jakiś gimbus wszedł zobaczył że dużo liści i poobcinał bo myślał że klepią :D

rytmus_nafukany

Well-known member
Buchów
0
Pytanie czy donice były wkopane w glebę czy stały swobodnie ???
Bo wydaje mi się że sarna lub inne zwierzę kierujące się tylko instynktem, w euforii połykania krzaków poprzewraca niewkopane donice niczym się nie przejmując. A jeśli zrobiła to jakaś pała to centralnie obetnie pomidora niezależnie w jakiej jest fazie i z radością uceknie przed siebie. Ale mogę się mylić.

tak czy siak wielka szkoda :pl:

Nie byly wkopane, staly swobodnie.. juz sie cieszylem mialem dac pierwsza dawke biohumusa wczoraj kupilem wszystkie nawozy a tu ku**a zonk.. u***ane przy samej ziemi .. centralnie wystają takie kikuty 2cm lodygi.. w jednej lezalo takie jakby 2/3 rosliny zwiedniete juz i wgl.. one jeszcze nawet sie nie ukorzenily dobrze.. ledwo plec pokazaly

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
A jak myslicie, może teraz z tej łodygi odrosnąć coś? Ja miałem podobną sytuację, ale to 4 dniową roślinkę mi ptak wpie****ił, tz. pestka była jeszcze na jednym listu, siadł wróbel pociągnął i ***ał mi razem z pierwszymi listkami..

rytmus_nafukany

Well-known member
Buchów
0
jest sens zamawiac jeszcze pestki czy nie ?? bo siano na 3 autoamty jeszcze mam

Demolka

Active member
Buchów
0
Zamawiaj ja wsadziłem niedawno z tydzien temu i mam nadzieje, że dojdzie do końca października. Po prostu trzeba będzie się starać, coś na pleśń ew. jakieś okrycie aby nie było zbyt dużo wilgoci. Startuj bo będziesz żałował, że nie spróbowałeś.
P.S. Znajdź lepszy spot :d

krzakopulos

Active member
Buchów
0
Dziwna sprawa wydaje mi się jednak że to nie sarna tylko jakiś amator kłusownik krzakowy a są tacy co tylko żerują na innych zostawił trochę dla nie poznaki i tego samca, uważaj bardziej następnym razem, ktoś ci za bardzo pozazdrościł :/

rytmus_nafukany

Well-known member
Buchów
0
Dziwna sprawa wydaje mi się jednak że to nie sarna tylko jakiś amator kłusownik krzakowy a są tacy co tylko żerują na innych zostawił trochę dla nie poznaki i tego samca, uważaj bardziej następnym razem, ktoś ci za bardzo pozazdrościł :/

Dokladnie, to jakis sk***iel... tylko nie rozumiem takich ludzi.. na jego miejscu wzial bym sobie te krzaki w inne miejsce schowal i sam chodowal zeby pozniej miec jaranie.. a to jakis bezmyslny idiota ucial 3 z 4 i ch*j wie co do czego

unnamed

Well-known member
Buchów
0
ale pierdoły popychacie - ktoś nie wie że twoje krzaki jeszcze nie nadają się do palenia ( nie mają topów ) a potrafi rozróżnić osobnika męskiego i żeńskiego :lol3:. Pie****i się z łamaniem łodygi 2 cm nad ziemią itd ... <sex>oj dzieci - wszędzie widzicie złodzieji bo sami byście za***ali . Zjadł wam jakiś zwierz bo przez przypadek wpadł na niezabezpieczony spot i chociaż on sie nażarł bo wy i tak byście spie****ili .Na przyszły rok radzę lepiej zabezpieczyć spota .W tym roku już nic konkretnego nie zbierzesz .pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół