akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co to mi wyrosło odnoga/chwast ???

Wyszukiwarka Forumowa:

abex

Well-known member
Buchów
0
Witam, moje pomidorki rosną już 14 dni, wykluły się zasionek karnawałowych. Wszysto idzie gładko, z małymi poprawkami, jednak dzisiaj zauważyłem nieproszonego gościa.
Staram się trzymać dosyć sterylne warunki (zawsze myję ręce i wszystko co używam do hodowli trzymam w namiocie). Nie usuwałem go jeszcze bo boje się że to jakaś odnoga mogła wyrosnąć, więc jak to wyrwę to boję się że mogę uszkodzić korzeń. Nie mam pojęcia co to w ogóle jest. Proszę o jakąś poradę.

A tak to wygląda:
SL374121.JPG

SL374120.JPG

SL374119.JPG

Pzdr

---------- Aktualizacja posta 10:29 ---------- Czas poprzedniego posta 10:13 ----------

Przypomniało mi się jeszcze jedno, powietrze idzie z zewnątrz więc coś się mogło dostać.

munieq

New member
Buchów
0
mlecz, rwij i po sprawie ale ja wyrósł znaczy ze w ziemi coś jest, z ogródka ją masz?

Buchów
0
czasami sie zdaza ze z jednej peski wyrastaja dwa planty ten maly wyglada jak pokrecona ganja ja na twoim miejscu to zostawil i zobaczyl jak to podrosnie co to jest a potem rwal
poczytaj na forum gdzies sa takie anomalie ja sie osobiscie niespotkalem z czyms takim ale z ciekaawosci bym to obadal

kozak

Well-known member
Buchów
0
To zwykły chwast , nie ma co się zastanawiać nad nim , rwij!

abex

Well-known member
Buchów
0
Wsadziłem w pojemnik po jogurcie i wystawie na outa - tak dla sprawdzenia. Mi się wydaje że może coś z zewnątrz, się dostało, ziemia ze sklepu - na podstawie doświadczeń innych forumowiczów. Wszystko nowe, kupione na tą uprawę.

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a wystaw, ale nic ci z tego nie wyrosnie :). w ziemi ze sklepow tez sie moga trafic nasionka chwasciorow

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół