akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co to za dziki pomidorek?

Wyszukiwarka Forumowa:

Karamundzer

Active member
Buchów
0
Witam was drodzy ogrodnicy, wczoraj wracając do domu w ciężkim stanie zauważyłem rosnący sobie na widoku pomidorek. Ku mojemu zdziwieniu rośnie sobie dziko zaraz obok ogrodzenia mojej posesji. Co to jest to chyba wiem, lecz kieruję do was pytania:
1. Czy to sieja?
2. Jeśli nie to czy ktoś jest w stanie powiedzieć co to za odmiana?
3. Jak myślicie ile ma dni?

Przepraszam za jakość zdjęć ale tak jak mówiłem byłem w ciężkim stanie a w dodatku aparat w telefonie nie jest profesjonalną lustrzanką. A oto wspomniane zdjęcia pomidorka:https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62166/DSC00193.JPG
DSC00193.JPG

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/62166/DSC00192.JPG
DSC00192.JPG

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
wyglada jak moj white widow af przed atakiem slimaków , buch za ladne liscie

D

delete

Guest
na moje oko ze 3 tygodnie ma. jesteś pewien że nikt tego tam celowo nie posadzil? raczej na przemysłówke nie wygląda, ale jest za wcześnie, żeby rokować co to jest. sprawdź czy nie ma tam śladów ludzkiej ingerenji np przystrzyżone krzaki wokoło. wyplewione chwasty, pety, jakieś worki po nawozach itp itd. no i rozejrzyj sie czy w okolicy nie rośnie tego więcej może. Pozdro!

Karamundzer

Active member
Buchów
0
Sprawdzałem wszystko dokładnie, w koło rośnie tylko trochę krzaków i pokrzyw, jest ogólnie też trochę syfu i jest oto jeden samotny pomidorek... Moje zdziwienie sięga zenity tym bardziej że faktycznie nie przypomina przemysłówek...

jacko

Well-known member
Buchów
0
ja bym zostawił jak jest, czasami zerkał , ktoś to musiał posadzić,
:crazy:

MIŚ

Well-known member
Weteran
Buchów
19
Bierz łopatę i przesadzaj w nasłonecznione miejsce.Jest szansa ,ze zajarasz.Raczej nielogiczne,żeby tam ktoś celowo zsadził w takim miejscu.Ale w sumie twoje pytania są tak samo nielogiczne jak miejscówka tej roślinki więc nie wiadomo:)

G

Guest

Guest
indyjka ktos moze tedy szedł i wyrzucił jakies nasiona albo z palenia ktos znalazł w torbie i wy***ał jak masz w tym interes to wez ją przesadz w inne miejsce i bedzie twoja wygląda jak by miała z miecha ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół