nasiona marihuany

Co uwielbiacie robić ...

Wyszukiwarka Forumowa:

AdamusAD

Member
Buchów
0
Hoyo
Co robicie na imprezie, gdy się debrze skopcicie znacie jakieś fajne wkręty albo zabawy hehe obojętnie, co byle było za***iste na banie.
My z kumplami zazwyczaj dzwonimy pod bezpłatne nr albo dzwonimy na domofony heheh, ale jazda.
Pozdrawiam
:bball:

drexter

Well-known member
Buchów
0
zapuscic dobra techniawke i napie****ac na parkiecie :D na ziole wszystko wchodzi :D

gomeS

Well-known member
Buchów
0
nie no ja wszystko kocham robic jak jestem spalony... prawie wszystko, kazda mysl stajee sie przyjemna kazdezdarzenie duzo bardziej ekscytujące!

Muzyka, Relax, zabawy mózgiem, wyobraźnią, filmy, pogawędki, wygłupy, imprezy... Zioło dobre na wszystko :) kiedys napisze dokladnie co lubie robic z takich orginalniejszych rzeczy po spaleniu :)

dobra wiec pisze:

Lubie wybrac się z małą liczbą ziomów, koleżanek (max 4 maski) w jakies za***iste miejsce z dobrym widokiem, pustym wieczorem :) pogadac, wypic piwko do tego wsztyskiego! Max relax! po takich podróżach chce sie żyć

mam kolesia co ciągle ciągnie mnie na jakies schizy np na cmentarz :) średno to lubie, ale jak mam ochote na mocne wrazenia to zgłaszam sie do niego:) przy takich wyprawach równierz nocą potrafi mi opowiadac takie doskonale wkrety ze naprawde idzie trząś portkami :)

Czasem pograć na pleju z Ziomem:) dobra faza bo w cokolwiek gamy spaleni to nigdy nie skupiamy sie na grze i np wpatrujemy sie w tło,lub wyznaczamy sobie w grze zadanie które zupełnie nie ma nic wspolnego z celem gry (przejechanie trasy od tyłu w wyścigówkach, kto szybciej zginie w strzelankach itp...)

Podelektowac sie wlasnymi myslami uwielbiam, najlepiej przy mocnej muzie

Chorą muzyke taką jak Soundtracki z Silent Hill czy Requiem for a Dream (Rekwiem dla snu)

no a przedewszytstkim pogadac na najglupsze i najdziwniejsze i najbardziej bezsensowne tematy lubie...

jescze wiele rzeczyt lubie, ale nie chce mi sie w tej chwili pisac, jak se cos przypomne to jescze dopisze :D

Galacty

Well-known member
Buchów
0
oo stary widze ze znasz sie na rzeczy :thumright:
silent hill to jest wozonko :D :D

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
AdamusAD napisał:
Hoyo
Co robicie na imprezie, gdy się debrze skopcicie znacie jakieś fajne wkręty albo zabawy hehe obojętnie, co byle było za***iste na banie.
My z kumplami zazwyczaj dzwonimy pod bezpłatne nr albo dzwonimy na domofony heheh, ale jazda.
Pozdrawiam
jestescie na imprezie i dzwonicie pod bezplatne nr.??super :thumleft: lol

mooss

Well-known member
Buchów
0
AdamusAD napisał:
Pozdrawiam
Buhahahah :D :D :D
Ale z was sa megaziomy! Jazdy ostre ja takich po ziole az nie mam ;/

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Galacty napisał:
oo stary widze ze znasz sie na rzeczy :thumright:
silent hill to jest wozonko :D :D

nom i to ostre :)

mooss

Well-known member
Buchów
0
Ja lubie sluchac infected mushroom, Szczegolnie Tommy the Bat ^^

sanos

Member
Buchów
0
Pod bezpłatne numery lubię dzwonić (no ale nie na imprezie), wkręcić zioma w jakąś historie i słuchać jak opowiada bzdurny (oczywiście śmiąć się z tego do bólu brzucha). Jak jesteśmy w kilku to bardzo lubie zabawe w kask (siedzimy i gadamy normalnie nagle jeden z kumpli zakłada innemu kask [znaczy robi taki ruch ręką nie ma oczywiście żadnego kasku} i w tym samym momencie my przestajemy rozmawiać tylko ruszamy ustami potem zdejmujemy kask i tak w kółko, aż nas błaga żebyśmy to z niego zdjeli:))

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe ciekawy temacik fajnie jest sagrac w gluchy telefon mozna sie usmiac na smierc

K

Kura_MKS

Guest
Ja ostatnio na imprezie(zjarany i po kilku browarkach) zadzwoniłem po pizze na pacmana... co były brechty to koniec żartów :santa:

rastuch007

Well-known member
Buchów
0
Kura_MKS napisał:
Ja ostatnio na imprezie(zjarany i po kilku browarkach) zadzwoniłem po pizze na pacmana... co były brechty to koniec żartów :santa:
ja teżdorwał mnie MR pakman więc dzoqniw po pizze 20 min pozniej ktos dzowni do drzwi patrze prez wizjer jakis koles nie znam go i sobie mysle "kur** kto to moze byc?" pytam kumpli czy go znaja a nagle mój brat "idioto to koleś od pizzy!!!!" a ja w brecht otworylem i wziolem pizze:D pzodro dla wszystkich jaraczy pamiętjacie GREEN IS BETTER!!!!:)

Sothiz

Active member
Buchów
0
Hehe u mnie tego naprawde duzo jest po prostu nie byloby miejsca na opisanie wszystkiego :D Zalezy gdzie jestem, z kim, na co mam ochotę... Ostatnio kumpli rozpieprzam takim czyms "Z czego sklada się dzida? Z przedzidy śródzidy i zadzidy. Z czego sklada się przedzida? Z przedzidy śródzidy i zadzidy. Z czego sklada się śródzida? Z przedzidy srodzidy i zadzidy." I to samo z zadzidą, calosc powtarzamy kilka razy i !! musi to byc mówione szybko zeby koles sie kompletnie nie polapal :D

A wkręt z kaskiem tez jest dobry, chociaz ja powiem ze u mnie bardziej okresla się to jako "garnek na glowe" :D Ogólnie po MJ niemal wszystko robi sie z przyjemnoscią i dlatego ją kochamy :]

M

misty1

Guest
.
Pozdrawiam
buuuuuhhahahahahahahahahahhaha hahahaahaaa ale macie zarąbiste bale hahahahah a jak imprezka np : sylwestrowa to gdzie dzwonicie? hahaaaaaahaa dawno mnie nikt tak nie rozbawił :):):)

[ Dodano: 2006-10-22, 12:32 ]
buhahahahahahaaaaaaaa

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ostanti wpadlem na taki pomysl wzialem numer na taksowke usiadlem na lawce i dzwonie taksowkarz biegnie a ja sie rozlaczam ik tak wkolko niezly polew

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół