akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co uwielbiacie robić ...

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bialaaa

Guest
Ja ostatnio miałam klimat.. kolega puscił jakis kawalek ostr i zaczoł śpiewać ja ciagle patrzałam na niego i czułam jak bym byla na koncercie nie mogłam oderwać od niego wzroku dopiero jak skonczył śpiweać odcknełam się i zaczełam o autograf prosić i mialam wrażenie nie ten koles jest nieosiągalny... Dopiero jak zzajarałam kolejnego jointa wszystko wrociło do normy.. :] Shiz że coś... :sunny: Pozdr

blobo

Active member
Buchów
0
ostre macie fazki patrze .
Ja to lubię jak siedzimy u kumpla na chacie i jest burza muzgów , wtedy mamy takie rozkminy np. wysmiewamy różnych ludzi i dopisujemy im nie stworzone sytuajce i wtedy jest wysmiewka na maxa.

Lubie tez jazde samochodem a szczegulnie przy dużych prędkościach i jazde w za***iste miejscówki

RychuPeja

Well-known member
Buchów
0
Dobre macie fazy :D Ja lubie siedziec z kumplem i rozmawiac o zyciu :D czasami rozmawiamy o bogu i kosmitach :D calkiem ciekawe rozmowy z tego wychodza.Poozdro :D

Kraken

Member
Buchów
0
Ostatnio dobrym patentem gdy nie ma sie pilki pod reka jest rzucanie do siebie 1,5litrowa w 1/3 wypelniona ciecza butelka,niezle sie wkreca i nie nudzi sie tak szybko a sposobow rzucania jest wiele... Pozatym rozkmina to jest to co najczesciej sie u mnie robi po paleniu.

romper

Member
Buchów
0
hmm niczego nowego nie wymysle....sluchanie muzy,wojny na kamienie,smianie i wkrecanie sie w ludzi,wycieczki do supermarketow,granie w ping ponga(swietna wkretka),granie w noge,jedzenie,picie :D i takie tam :D

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
romper napisał:
,wycieczki do supermarketow

hehe ja ostatnio mialem taka wycieczke,pierw do super marketu po kilku wiadrach takiego zielska ze padlem na pysk i na rynek, i pierw wbilismy do supermarketu to sie az balem patrzeć ziomkowi w oczy bo jak widzialem jaki jest zapie****ony az zalapalem shiza ze nas wyczai ktos,zreszta tez niebylem mniej za***any i tyle ludzi na około,idzie łapnąc lekkiego shiza w miejscach zaludnionych,np. dochodzimy do rynku,centrum miasta nazywajcie to jak chcecie i mielismy taka banie ze poprostu przerastało nas przejsc przez pool rynku i usiąść na lawce wiec zrobilismy za***iste koolko i odpoczelismy dupami na jakies przyciemnionej lawce z boku rynku,jeszcze psy podbily dlugimi ponas i taki look ... a ja dobry wieczor taki za***any,a tam taki kark dosc mlody,dobry wieczor i pogadane,a mialem shiza bo jak by popatrzal w oczy z bliska a nie z radiowozu to napewno by skitral ocokaman...

isk

Well-known member
Buchów
0
a ja uwielbiam pojechac sobie na rybki nad jakieś bajoro czy rzeczke i do tego pare blancików i moge siedziec dobrych pare godzin(jak jestem sam,bo jak z kims to i pare dni sie zdażało) tak więc wędkarstwo moje hobby :queen:

blantek

Well-known member
Buchów
1
ja jak jaram to nic mi sie nie chce robić siedzę z kumplami jaram pije wódkę (czasami) słucham muzy albo oglądam tv i sie z tego śmieje<shiza> fajnie jest słuchać muzykę z mp3:).
jaram to zawsze w 3 osoby i zawsze jest w sumie to samo czyli : jeden kumpel leży na łóżku z zamkniętymi oczami i twierdzi że ogląda telewizornię :) drugi komentuje pierwszego a ja się z nich śmieje :D

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Zawsze gdy zapalę gram na harmonijce. Dźwięki są bardziej soczyste, brzmienie pełniejsze. Dużo lepiej się gra. Zawsze gdy nie mogę rozpracować jakiegoś riffu, palę. Wszystko przychodzi łatwiej.

shell

Active member
Buchów
1
Zawsze gdy zapalę gram na harmonijce. Dźwięki są bardziej soczyste, brzmienie pełniejsze. Dużo lepiej się gra. Zawsze gdy nie mogę rozpracować jakiegoś riffu, palę. Wszystko przychodzi łatwiej.

Czysta racja dźwięki na fazie są Mymmm :D przeszywają całe ciało nie to co normalnie<joint>

lokash

Active member
Buchów
0
ja z kumplem/kumplami jedziemy rowerami gdzieś za miasto, znajdujemy jakieś ładne miejsce - najczęściej łąka, albo coś nad jeziorem i gadamy o wszystkim ale najczęściej to jakieś rozkminy

Glebin

Well-known member
Buchów
0
Za***ista opcja jest jezdzić samochodem wziąść do tego jeszcze laptopa włączyć jakieś teledyski śmieszne filmy etc. mozna zawsze gdzieś pojechać np. do tesco hyhy

Canaba_9o

Well-known member
Buchów
1
heh... Ja To Mam Tak... Idziemy Z Ziomkami (4-5 os) Przewaznie Do Baru... Wypijemy Po Piwku I Pojdziemy Zabakac... Oczywiscie Jeden Kumpel Zadko Pali... Dlatego z Niego Mamy Najwieksza Polewke... Zawsze Nas rozpie****a Swoimi Historiami (wymslone Czy Nie) Polew Jak h*j... Albo Opowiada Przenajrozniejsze Kawalym... Idzie Od***ac.. Na 2 Dzien Takie Zakwasy Na Brzuchu a wszystko Od Smiania... <shiza>:lol3:

Hellix

Well-known member
Buchów
3
Wystarczy zapalic a pomysly same wskakuja do glowy.
My ostatnio jezdzimy moim Quadem ATV 110cc. <lol>

krzysiekkkk26

Well-known member
Buchów
0
Ja po paleniu uwielbiam robić wiele dziwnych, a zarazem śmiesznych rzeczy. W sumie niektóre nie są tak mega dziwne ;P Ostatnio na fazce z kumplem rysowaliśmy sobie markerem na krześle różne bazgroły (dosłownie) i wymyślaliśmy sobie co tam widzimy, naprawdę wyobraźnia po spaleniu nie zna granic :p Uwielbiam słuchać muzy, ostatnio szczególnie O.S.T.R -a , polecam gorąco, najbardziej jakieś freestyle :p Na dobrej fazie lubię też grać na pleyu :p Z kumplami gramy w TEKKENA, ale te emocje przy tej grze są nie możliwe :D Śmiechawy tyle i wogóle :D
Lubię też bardzo jeść, GASTROFAZA jest mega :D Tylko trochę kosztowna :p Najlepsze po spaleniu są Energy Drinki :p Mogę ich pochłonąć sporo i faza po nich nie jest zamulająca POLECAM!!! Na fazce lubię też rozmyślać, słuchać, najlepiej jak jest grono ludzi spalonych, to ostatnio mi weszło coś takiego, że lubię obserwować kto jak mówi, analizować każde słowo, obserwować mimikę, ruchy wtedy to ma się polewkę :p Dobra już Was zanudzać nie będę :p

:spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony:
Pzdr. dla wszystkich JARACZY :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół