akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co uwielbiacie robić ...

Wyszukiwarka Forumowa:

Fernandoo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Można wiele rzeczy robić ja np. uwielbiam

Słuchać muzyki , jesć :D, chodzić rozmyslać jeździć autkiem zwłaszcza po szlace :pP drifter wie o co chodzi :pP

kubasn

Active member
Buchów
0
ja lubie fristajlowac po paleniu. zarzucic dobre bity i rymy same przychodza do glowy. oczywiscie pojechac w jakas za***ista miejscowke samochodem tez mistrzowska sprawa.

krzysiekkkk26

Well-known member
Buchów
0
ja lubie fristajlowac po paleniu. zarzucic dobre bity i rymy same przychodza do glowy. oczywiscie pojechac w jakas za***ista miejscowke samochodem tez mistrzowska sprawa.

Też lubię freestyle po paleniu i nie tylko , ale po paleniu najlepsze rymy i pomysły przychodzą do głowy:p

thc303

Active member
Buchów
0
Panowie, fristajl fristajlem, oczywiscie pomysli sie nie koncza po baq, ale mi najlepiej wychodza tagi robione pod wplywem thc, no mistrzowtwo, na trzezwo nigdy bym nie wymyslal takich literek (a czesto na przyklad jak podpisuje plyty co komus nagrywam to pozniej rzadko widuje swoje prace :)

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
Można wiele rzeczy robić ja np. uwielbiam

Słuchać muzyki , jesć :D, chodzić rozmyslać jeździć autkiem zwłaszcza po szlace :pP drifter wie o co chodzi :pP

hehe rozumiemy sie, a jescze naped na tyl....
takie bmw e30 z 2 ltrowym silnikiem :D
ehhh za***iscie

Dratwa

Member
Buchów
0
Ja z ziomkeim na zbaqu lubimy włączyć jakąś muzykę (Np. NDK) i rozkminiać o co im chodzi w utworach i całkiem inaczej rozumiemy na trzeźwo, a całkiem inaczej na "haju".

RapowePestki

Well-known member
Weteran
Buchów
4
ja najczęściej się zjaram i ide do emki śmiac sie z ludzi albo gram w cs :smokee:

lysy ziom

Well-known member
Weteran
Buchów
19
A ja uwielbiam nic nie robić :) leżeć do góry jajami gdzieś nad jeziorkiem i patrzeć sie na przelatujace samoloty :D ostatnio jaka mi rozkmina dziwna wpadła... leżymy sobie i leci samolocik, i tak sobie zaczynam gadac do kumpli: "pomyslcie sobie teraz ze z pierwszego rzedu siedzen w 1 klasie wstaje 2 arabów, podchodzą do stiuardessy po czym ją brutalnie zażynają, wdzieraja sie do cockpitu, zabijaja jednego pilota, jeden z arabów siada za sterami a 2 rozpyla gaz łzawiacy w pierwszej klasie, ty sobie siedzisz w 2 klasie i nie wiesz wogole co sie dzieje, po jakims czasie rozbijacie sie na palacu kultury.... Jedyne co po tobie zostaje jest nazwisko na tablicy pamiatkowej ku czci ofiar, pomysl teraz jak zycie jest za***iscie cenne" pozdrawiam

Buchów
0
oglądam filmy popularno-naukowe (przeważnie o eksploracji kosmosu, choć podwodny świat też jest warty uwagi ;) ). głównie po angielsku, próbując się wreszcie nauczyć tego języka.

fajnie jest też trochę się pogimnastykować, bo wtedy człowiek jakoś lepiej czuje potrzeby własnego organizmu. a jako że spędzam większą część dnia przed monitorem, zacząłem mieć problemy z kręgosłupem. a takie ćwiczenia przynoszą ulgę. :)

Skonfundowany

Well-known member
Weteran
Buchów
6
My z kumplami mamy taką zabawe jak nam sie juz ultra nudzi na zajobie to idziemy gdzieś (gdziekolwiek) i pierwszy papierek jaki znajdziemy na ziemi czy gdzieś to musimy to kupić. Ostatnio w niedziele o 20 00 przejechaliśmy pól miasta szukając Actimela :) Naprawde masa radości jak juz uda sie znaleść. Jest to zainspirowane komedią "Harold & Kumar go to white castle" polecam. Pozdro!

Ostatnia edycja:

darex

Active member
Buchów
0
Za***ista wkreta jest granie w pilke nozna... albo rozkminianie najrozniejszych rzeczy:smokee: inna fajna wkreta jest isc poprostu na miasto a tam zawsze sa jacys smieszni ludzie albo cos tego typu...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół