akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co uwielbiacie robić ...

Wyszukiwarka Forumowa:

CannabisGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
30
Najlepiej pojeździć sobie dużym enduro, po polach, po lasach, u babki, na wsi;) 100% satysfakcji:crazy:

paulo

Well-known member
Buchów
0
ja lubie z kumplami wkrecac takiego znajomego koles jest prze***any na fazie uwezy we wszystko jak pierwszy raz z nami bakal to powiedzielismy mu ze jesli nie zje dwoch garsci lisci to umrze koles pobiegl w kierunku najblizszego drzewa wciol chyba pol galezi bo sie bal ze dwie garscie to za malo pozniej zaczelismy go wkrecac ze jest w w ch*j zimno a byl srodek lata koles poszedl do domu i zalozyl kurtke zimowa i trapery nastepnie poszlismy do lasu w ktorym sa okopy leciał samolot zaczelismy mu wkrecac ze jast wojna i ze ten samolot zrzuca bomby tak sie złozylo ze mialem w plecaku petardy odpalilem dwie tak zeby nie widzial i ***nolem w las jak wy***aly koles od razu z***al do okopu ja z kumplem lezymi ze smiechu na trawie a koles wybiega i na sile chce nas do tego okopu wciagnac zeby nam nic sie nie stało :crazy:

Bartek_SR

Well-known member
Buchów
3
Najlepiej pojeździć sobie dużym enduro, po polach, po lasach, u babki, na wsi;) 100% satysfakcji:crazy:

Ja mam wrażenie, że za moim moto biegną drzewa i często sie odrwacam :freak: Ogólnie ja lubię się opie****ać albo grać na gitarce :spalony:

S

Sławuś z council estate.

Guest
siąść na ławce, patrzeć na przechodzące towary i po przejściu każdej godnej uwagi mówić "biaaatch!"

Szreder

Well-known member
Weteran
Buchów
90
Siedzę z kumplami, po spaleniu palimy fajki, pie****imy głupoty, oczywiście słuchamy muzyki jak zawsze, snujemy o jakichś pierdołach.

999smoke666

Well-known member
Buchów
2
siąść na jakiejś ławce,pogadać o bzdurach pośmiać się posłuchać dobrej muzyki itp....:]

D

Donie Darko

Guest
fajnie sie upalic i wymyslac coraz to inne sposoby palenia :D

garret

Active member
Buchów
2
śmiać się z dzieciaków na forach internetowych

acidbrain

Well-known member
Buchów
2
ruszyć z dobrymi znajomymi na miasto do jakiegoś pubu gdzie leci muza która nas kręci:spalony:

Wyrwi

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Zapalić z takimi co nie zamykają gęby z takimi co żatko palą usiąć na ławce zapuścić jakieś reggae i pier***ić jakieś głupoty o nowych filmach na stronach polecam extremalne na milanos polewka:smokee:

Skonfundowany

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Zajawka jest zimą! blancik na szczycie, EXTREMALNY zjadzd z predkością 5km/h :) a potem excytujący wyjazd kolejka krzesełkową. Raj! ale na to jeszcze czas.... POZDRO!!

CannabisGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
30
Cholera, z nartami i snowboardem jestem związany od ok. 10lat, a nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zjeżdżać zajarany. Trzeba będzie spróbować tej zimy;)

Bądź, co bądź łatwiej się uchlać w karczmie na samym szczycie:D

Skonfundowany

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Jest jeszcze dobra opcja ( ale to zamierzam zrobić dopiero tej zimy) godzina 08:00 - wtedy jezdą tylko weterani narciarstwa , którzy na bank nie wiedzxa jak pachnie ganja:) wpiąć sie do orczyka i powoli sunąc po śniegu pufać sobie blanta... ummmmm te widoki ośnieżonych choinek, gór, płatki śniegu w powietrzu . K***a już to czuje... Żeby tylko zima dopisala :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół