• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co wiecie o maroc x afghan na out

Wyszukiwarka Forumowa:

wilkustaf

Member
Buchów
0
Chcialem w tym roku posadzic pierwszy raz jakies nasionka i wybralem maroc x afghan na out oczywiscie z cannabis ale nic o tej odmiane niewiem, jak ktos wie cos o tej odmianie to czekam :geek:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to jest indoor, ale na out też dojdzie , dobra odmiana

wilkustaf

Member
Buchów
0
Wiesz jestem amatorem, niewiesz czy dam sobie rade wychodowac ta odmine na out ??

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jak będziesz sporo czytał to tak, a pozatym forum jest po to żeby pomagać :) w razie problemów będziesz mógł nawet na czacie zasięgnąć fachowej rady :)

wilkustaf

Member
Buchów
0
I jeszcze mam jedno pytanie, znlazlem sobie miejscowe niedaleko lasu (poligon) i chcialem tam wybudowac mini szklarni taka na pol metra wysokosci i posadzic tam ta odmine ale mam przypal ze starszymi i niemoge robic sadzonek na chacie i wlasnie chcialem sie dowiedziec czy mozna nasionka odrazu do szklorni sadzic. Ziemie bede kupywal w sklepie i wlasnie niewiem czy mi wyrosna co sadzicie o tym i jeszcze jedno moja szklarni ma miec tylko pol metra wysokosci bo niechce robic przypalu a jak krzeaczek bedzie juz wiekszy to chcialem zdjac folie czy mozna tak zrobic??

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nasiona możesz sadzić od razu do miejscówy , bez foli

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół