Co wybrać ?!

Wyszukiwarka Forumowa:

wyjadacz konserw

Well-known member
Buchów
1
Witam was serdecznie jako że z moje tegorocznego outa wyszła lipa a na kupowałem pestek jak głupi to w sumie boksik stoi wolny i myślę że może by cos zdziałał , tyle że wszystko pestki są typowe na outa i poradzicie czy nie które z nich nadadzą się na indor , niewiem może ktoś próbował , piszcie jak coś
Otóż mam na stanie pestki :
Jamaican Dream od eva seeds i w sumie te się na indor nadały by ..
Purple od Dutch Passion
Twillight od Dutch Passion
Napalese Jam od ace seeds

Najchętniej posadził bym dwie odmiany , najbardziej interesuje mnie jamaican bo widziałem też że ladnie rosną pod lampą i wrzucił bym też napalese Jam .. jak myślicie ?

Chrumchrumek

Well-known member
Buchów
0
Obecnie właśnie też mam Purple od Dutch Passion na indoorze . Dopiero 7 dzień - idzie ewidentnie wolniej od pozostałych typowych indoor , a jak wyjdzie to zobaczymy za jakiś czas :D

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,262
Odznaki
2
Jak dla mnie nie ma czegos takiego jak odmiana nienadajaca sie na in. Ok, na outdoor nie wszystko dojdzie, ale in? Mozesz wsadzic wszystko. Nie wiem jakie masz doswiadczenie z tymi odmianami i jak duzego boxa, ale ja bym celowal w minimum dwie rosliny jednej odmiany - zeby sprawdzic co sie trafi... jak masz boksa, w ktorego upchasz 4 lub wiecej odmian wrzucilbym JD i NJ. Dlaczego? Bo widziales jak rosnie pierwsza pod lampami, a druga to twoj typ. Nie masz sie co zadtanawiac, trzeba sadzic ;)

wyjadacz konserw

Well-known member
Buchów
1
Jak dla mnie nie ma czegos takiego jak odmiana nienadajaca sie na in. Ok, na outdoor nie wszystko dojdzie, ale in? Mozesz wsadzic wszystko. Nie wiem jakie masz doswiadczenie z tymi odmianami i jak duzego boxa, ale ja bym celowal w minimum dwie rosliny jednej odmiany - zeby sprawdzic co sie trafi... jak masz boksa, w ktorego upchasz 4 lub wiecej odmian wrzucilbym JD i NJ. Dlaczego? Bo widziales jak rosnie pierwsza pod lampami, a druga to twoj typ. Nie masz sie co zadtanawiac, trzeba sadzic ;)

Boksa mam małego bo 40x40x120 więc w grę wchodzi tylko dwie odmiany po jednej sztuce i chyba właśnie wybiorę te dwie odmiany ... Ma też w sumie jedna pestkę z tamtego roku lemona wiec mogę go wrzucić zamiast NJ ale chciałbym spróbować tej odmiany ...
Może ktoś chodowalem jeszcze odmiany typowe na outdoor ?

Jacula

Well-known member
Buchów
25
Ja bym wrzucił Jamaica Dream ale tak naprawdę wszystko się nadaje a do jakich donic byś wrzucił na taką powierzchnię dwie sztuki?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół