nasiona marihuany

Co wybrac na out '13 miedzy propozycjami

Wyszukiwarka Forumowa:

netkowsky

Member
Buchów
1
o wybrac?
Witam, zastanawiam sie co wybrac na out'a '13. Najbardziej uwielbiam śmiechawę ze znajomymi i pozytywne nastawienie na świat, ale jakąś indyją też bym chętnie japę zmulił. Więc co polecacie pomiędzy? (własne propozycje też mile widziane). Jestem bardziej nastawiony na, większy plon z dużą mocą.

AF: AK 47, white russian, white widow. (Jakąś jedną odmiankę z AF'ów najlepiej do śmiechawy bo też chcę coś spalić czekając na kolosy bez autoflow)

Zwykłe: Easy Sativa, Durban Poison, Passion #1, Shaman, Maroc ( 2 odmiany, w porywach do 3 ) (naj. w proporcji 2 sativy do 1 indici)

Z tego co ja zakładałem z swojego zestawu to wziąć AK 47, Durban Poison'a i Passiona, co o tym sądzicie? ; )

Wszystkie pechy nastawiałbym się na zakup w f2seeds po jak najniższych cenach femek. Może jakieś regulary mi wejdą jeszcze do głowy dla nasion.

A może lepiej pójść w ciemno i wziąć mixa z Otwartej Pestki jak będą dostępne?

Czy może lepiej wziac regularne i praktycznie wszystkie wyżej wymienione odmiany, ale czy sobie poradzę na 1 out?

egzekutor

out team
Weteran
Buchów
1
weż durbana z dp ,easy sative i marocka z femalsów

ite ak z automatów - producen obojentnie

bedziesz zadowolony

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Purple Marock pasuje do twoich oczekiwań i jest jednym z wcześniejszych oudoorów.

netkowsky

Member
Buchów
1
To co, proponujecie zakupic

Easy Sative, Durban poison, purple maroca z sezonówek i ak 47 jako automat?

piter666

Well-known member
Buchów
0
purple marock nie jest ani dobry ani szybki, nie polecam. sativa bierz durbana ale tego oryginalnego z DP a nie jekies fx indyje to juz co kto lubi, pozniejsze cos z erdpurt albo b3n7 albo crossy tych dwoch ale tego w wersji fem nie ma. z nasion ogolno dostepnych to pewnie passion fem ci podpasuje czy cos w tym stylu

Marihuanator

Banned
Buchów
0
purple marock nie jest ani dobry ani szybki, nie polecam. sativa bierz durbana ale tego oryginalnego z DP a nie jekies fx indyje to juz co kto lubi, pozniejsze cos z erdpurt albo b3n7 albo crossy tych dwoch ale tego w wersji fem nie ma. z nasion ogolno dostepnych to pewnie passion fem ci podpasuje czy cos w tym stylu

A to ciekawe, bo u mnie co roku zaczyna kwitnąć od około 20-tego lipca. ES i DP na dzień dzisiejszy dopiero zaczęły Flo. Wcześniejsze od Purple Marocka z tych co miałem były tylko Early Skunk, Early Special i raz Durban, ale ten od Sensi Seeds nie z Dutch Passion.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół