akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co z nią będzie???

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Shadow napisał:
hbsh napisał:
Ja bym to wywalil to nie jest konopia! Jestem pewien.

Wg mnie to przypomina mala konopie.

"przypomina"...no wlasnie...ale chyba tylko przypomina! Dziwne sa dla mnie te pierwsze zaokraglone listki ktore sa na krociutkich lodyzkach i te wloski na lisciach! Moim zdaniem to nie jest konopia ale moze sie myle! PEACE

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hbsh, co ty pie****isz chyba gowno wiesz!! zobacz sobie wszedzie i tak wyglada konopia co ma 1-3dni!!apropo kumpel mial to samo z siejka,wyszla mu z ziemi i urosla troszke moze mniejsza od tej i dalej nierosla.koles mial z***ane pewnie nasiona i tyle, a ty hbshchyba niewidziales na oczy konopi wiec nie pie**ol

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Nasiona ci zgnily a pozniej zasial sie jakis chwast i teraz rosnie! Ja raz tak mialem! Wg mnie to nie jest konopia.

rudy666

Member
Buchów
0
kur** to jest konopia!!! hbsh widziales kiedys malą konopie??? faktycznie to jakis mutant ale na 100% to jest konopia...i nasionka są dobre bo mam takie same ...

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Mi też się wydaje, że to niejest konopia, ale możliwe, że to jakiś mutant. Jak przerzucasz na out to niech sobie rośnie, co Ci szkodzi. Zobaczymy, jak podrośnie.

D

delete

Guest
Mam do waś mała prośbe

Mogli byście przesłac mi albo tu zapodać

Jak kiełkujecie swoje nasionka

Wiem że już za pużno na sadzenie ale za rok sie przyda
a może jeszcze teraz

Wiem ze pomiedzy wacikami ale ja mniałem tak i........
Wszystko sie z***a....ło

Prosze was bardzo

LordX

Active member
Buchów
0
to cos przypomina sadzonke arbuza!!!!!! w ostecznosci na finiszu bedzie dobra szama...

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Gosciu koles chce sie czegos dowiedziec i w przeciewienstwie do ciebie nie pisze bredni tak jak ty w tym czy poprzednim poscie pomysl dwa razy zanim zrobisz komus OffTop :scratch:

freeman

Well-known member
Buchów
0
LordX rozwaliles mnie juz po raz drugi na tym forum. Heh 2/6 postow mnie rozsmieszyly. Oby tak dalej to bede mial zabawe czytajac twoje wypowiedzi.

Tez mysle ze to nie jest konopia wiec zgadzam sie w pelni z hbsh, ktory to jestem pewien widzial juz nie jeda rosline-mj.

BLess

D

delete

Guest
Witam wszystkich chyba już wiem dlaczego ona tak rośnie

Gdy roślinka mniała 3-5dni dawałem ją cały czas na słońce

Jedna b. miła pani powiedziała mi że gdy konopie małą za dużo swiatła to chamuja swoj wzrost

może dlatego ona jest taka mała

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół