nasiona marihuany

co z tego palic ?

Wyszukiwarka Forumowa:

nuke

Well-known member
Buchów
0
znalazlem kilka krzakow konopi i nie wiem co z nich palic. tam sa tylko takie jakby "paczki" z brazowymi jakby linkami wyrastajacymi z nich,ale w tych paczkach sa nasiona tylko. na mniejszych listkach widac duzo bialych trichomow(?). czytalem tu,ze lisci sie nie pali,wiec moje pytanie brzmi co sie pali,bo ja tu tylko widze male listki i te "paczki" ? nawet jesli to tylko przemyslowka to i tak prosze,zeby mi ktos to wytlumaczyl,przyda sie na przyszlosc.

M

Marholt

Guest
Jak ma żywice tzn zę jest żenksa i beda topy, jak ich jescze nie ma to przesadż je szybko (jesli je wyrwales)

Mazar

Well-known member
Buchów
0
yyyyyyyyyyyyyyyyyy mi sie wydaje ze kwiatki chyba ale nie jestm pewnien :pl:
a jezeli sa te "paczki" czyli w niech sa chyba nasionka jezlei dobrze rozkminiam
to palenia jest bardzo mało albo wogole ta

nuke

Well-known member
Buchów
0
jak te kwiaty wygladaja ?
a te male listki oplaca sie palic ?

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Topow nie pal. Pal listki ktore z nich wyrastaja. Chociaz jestem prawie pewien ze to co znalazles to przemyslowka albo jakas lipna sieja wiec bani sie raczej nie spodziewaj. A te niby biale trichomy to zapewne zwykle wloski. Peace

M

misty1

Guest
o ja pier... nie słuchaj tych głąbów :) wytrzęś nasionka i pal : w kolejności 1) tą "paczkę" (haha) ale bez nasionek 2) listki poczynajac od najmniejszych szczytowych :) jak nie kopną te najmniejsze z góry to śmiało możesz z tej konopii wykonać sznurek do bielizny :) a do poprzedników - jak ma nasionka to Głąby !!!!!!!musi mieć kwiatki!!!!!!!

nuke

Well-known member
Buchów
0
jesli sa juz gotowe wypadajace nasionka i jeszcze nie gotowe,to ile w przyblizeniu musze czekac,zeby bylo dobre ?

M

misty1

Guest
jak lekko potrząśniesz roślinką oi nasiona wypadną - to jest dojrzała , ale: w momencie rozpoczęcia produkcji nasion roslina przestaje produkować THC ( prawie zupełnie) takze tnij , susz i zaczni ja bakać od torebeki małych listków szczytowych zaczynając - ona i tak mocniejsza juz nie bedzie :)

nuke

Well-known member
Buchów
0
a w lodygach przy tych nasionkach i malych listkach jest cos thc ?

M

misty1

Guest
łodygi wyrzuć , w małych i średnich listkach w dobrej roslinie jest go wiecej niz w topkach od dila ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół