Ktoś moze mnie poinformować co jej dolega ?

Całej aktualnie niemam zrobię jutro ziemia od bio Bizz light mix ,lampa LED Mars Hydro 150w, warunki dzień +-27 28 stopni noc 20-21 wilgotność dzień jakieś 75-80% noc 60% podlewam tylko nawozami bio wszystko od biobizz od a do z +dostały po tabletce biotabsA możesz wrzucić zdjęcia całej rosliy, opisać w jakiej jest ziemi, czym świcisz, jakie ma warunki i czym podlewasz?
Będzie dużo łatwiej.
Diabeł tkwi w szczegółach bo jak "od a do z" to nawozy na bloom też z bio heaven i top max też jej lejesz?? Jak nie to wlewasz w odpowiedniej kolejności? I jeszcze biotabsa razem z nawozami??? Mierzysz pH jak podlewasz? Jak tak to przed czy po dodaniu nawozów? Wydaje mi się że liście ziemi dotykają dlatego tak wyglądają w niektórych miejscach.podlewam tylko nawozami bio wszystko od biobizz od a do z +dostały po tabletce biotabs
sporo za dużo.podlewam tylko nawozami bio wszystko od biobizz od a do z +dostały po tabletce biotabs
W sensie mam cały zestaw biobizza ale leje jak narazie biongrow i fish mix na początku root juice w dawkach z tabeli.sporo za dużo.
Często przy biotabsie są takie dziwne akcje na liściach. Czekam na fotki całego krzaka.
Ile ona ma? - czasu oczywiście, nie wzrostu![]()
Auto lałem zawsze bio od 10 dnia i nigdy nie było problemów12 dni i już ją poisz nawozami?
Ja bym trochę zbastował.
To femka? Automat?
Kurde od 2 upraw i właśnie w poprzedniej miałem to samo ale dopiero w późnym flow , ale czy biotabs będzie miał aż taki wpływ czy to nie są jakieś braki pk?A zawsze dawałeś biotabsa?