• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co z tym zrobić? Kilka pytań..

Wyszukiwarka Forumowa:

System32

Well-known member
Buchów
0
Witam.

Jakiś czas temu postanowiłem uprawiać sobie jedną roślinkę outdoor, lecz niestety miałem trochę pecha bo moja roślinka miała za mało światła i była atakowana przez deszcz i wiatr, a jednak coś tam z niej wyrosło:

( jest to pestka z worka, no-name )

Fotki:

1:

2:

3:

4:

Moje pytania:

1. Czy jest to żeńska konopia?
2. Kiedy i czy w ogóle mogę się spodziewać jakiegoś palonka z tego?
3. Jak wspomóc tą roślinkę? Tzn. co zrobić żeby było więcej topków?
4. I ostatnie takie pytanie trochę z innej beczki: niedawno rozmawiałem ze znajomym na temat kupna pestek przez neta, i on mi mówił żebym nawet czegoś takiego nie robił bo niby "policja ma takie sklepy na oku" i to nie jest bajka.. zmyśla? Czy mówi prawdę?

Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

kref095

Well-known member
Buchów
0
1.100% dziewucha można rozpoznać po włoskach
2. Na pewno kwitnie obstawiam że jeszcze miech(ile roślina ma ogóle dni ?)
3.Daj jej nawozu na kwitnienie i wystaw na słońce może wypuści następne pędy
4.Każdy sklep ma ochronę strony i jest ustawa o ochrony dan osobowych więc nie mogą się dowiedzieć gdzie idą pestki z drógej strony handel pestkami jest 100% legalny więc szansa że dostaniesz pestki i ci psy wjadą jest mało wiarygodna :crazy:

System32

Well-known member
Buchów
0
Dzięki za szybką odpowiedź, nawet nie wiecie jak się cieszę że to panna <lol>

Jaki nawóz na flo polecacie? I jaki sklep z nasionkami pewny i sprawdzony?

@edit
co do wieku roślinki to ma jakieś 45 dni ;/

biolog

Active member
Buchów
0
na flo jak chcesz tanio i dobrze to planton K kosztuje jakieś 5-7zł i jest na 200l wody więc spokojnie ci starczy a sklepów jest cała masa np. holenderskiskun.pl f2seeds.fr.pl pestkashop.pl (obecnie mają przerwę) http://cannabis.fr.pl/ itd :spalony:

System32

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze raz pięknie dziękuje :spalony:

A jak myślicie? Jak się nią dobrze zaopiekuję to będzie coś niej?

System32

Well-known member
Buchów
0
Heh, no zawsze ta pewność że niczym nie nasączane. No cóż, dzięki wszystkim za wypowiedzi, wszystkie się przydały <joint>

Na tym forum zawsze ktoś pomoże, odezwę się jak zetnę,
pozdrawiam.

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
handel pestkami jest 100% legalny
nie jest.

Każdy sklep ma ochronę strony
bez problemu znajdziesz strony bez SSL, które i tak już jest do złamania. poza tym zapominasz, że ty musisz jeszcze przejść przez dostarczyciela neta, który także tworzy logi z twoich spacerków po necie i musi je trzymać 5 lat na wypadek gdyby smutni panowie przyszli.

jest ustawa o ochrony dan osobowych więc nie mogą się dowiedzieć gdzie idą pestki z drógej strony
jak będą chcieli, to wydobędą od sprzedawcy tą bazę. przyniosą mu nakaz i co im zrobisz?

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
mało słońca ma

Witam.

Jakiś czas temu postanowiłem uprawiać sobie jedną roślinkę outdoor, lecz niestety miałem trochę pecha bo moja roślinka miała za mało światła i była atakowana przez deszcz i wiatr, a jednak coś tam z niej wyrosło:

( jest to pestka z worka, no-name )

Fotki:

1:

2:

3:

4:

Moje pytania:

1. Czy jest to żeńska konopia?
2. Kiedy i czy w ogóle mogę się spodziewać jakiegoś palonka z tego?
3. Jak wspomóc tą roślinkę? Tzn. co zrobić żeby było więcej topków?
4. I ostatnie takie pytanie trochę z innej beczki: niedawno rozmawiałem ze znajomym na temat kupna pestek przez neta, i on mi mówił żebym nawet czegoś takiego nie robił bo niby "policja ma takie sklepy na oku" i to nie jest bajka.. zmyśla? Czy mówi prawdę?

Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół