nasiona marihuany

Co z tym zrobić (problem - suszenie/palenie)?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

grzesiu

Guest
Witam,
To mój pierwszy indoor, hodowany tradycyjnie (parapecik ;-)), tym samym można sie domyśleć, że roślinka (Ice), nie obsypałą zywicą... wręcz przeciwnie - poskąpiła jej :/
Trichomów jest sotosunkowo mało, dlatego też wytrącanie kostki haszu chyba nie ma sensu (a może jednak? - czekam na Wasze propozycje). Myślałem, aby ususzyć trichomy wraz z liśćmi - co Wy na to? Można tak zrobić? Czy w takim wypadku istnieją jakieś inne metody suszenia? No i oczywiście, jointa (lub cokolwiek innego) z taką mieszanką skręcamy tradycyjnie?

Pozdrawiam

1

1tathc

Guest
grzesiu napisał:
Myślałem, aby ususzyć trichomy wraz z liśćmi - co Wy na to?
raczej pojedyńczych trichomów nie ususzysz :pr: chyba chodziło o topy...Haszu nie opłaca ci sie robić jak masz mało palenia.

G

grzesiu

Guest
Wiem, wiem, ale tak jak pisałem: roślinka bardzo poskąpiła haszu, zatem moich "topów" raczej nie można nazwać topami ;-) Są to porozmieszczane między łodyżkami zbiorowiska trichomów, które (trichomy w zbiorowiskach :)) można policzyć na palcach wszystkich kończyn.

Pozdr.

B

blancik

Guest
grzesiu napisał:
Wiem, wiem, ale tak jak pisałem: roślinka bardzo poskąpiła haszu, zatem moich "topów" raczej nie można nazwać topami ;-) Są to porozmieszczane między łodyżkami zbiorowiska trichomów, które (trichomy w zbiorowiskach :)) można policzyć na palcach wszystkich kończyn.

Pozdr.

Wez się do czytania, bo jakoś mi się wydaje że jesteś sto lat za....

sync

Well-known member
Buchów
0
zmarnowałeś ice'a...cóż..może potrzymaj go jeszcze troche a coś z niego wyciągniesz...k*** ludzie kto wam poradził sadzić na parapeciku...nawet ja chociaż mam 0 doświadczenia wolałbym wpier*** to wszystko do nawet małej szafki..kupić pare świetlówek philipsa (dużo to nie wychodzi) ,jakaś wentylacja i nie będzie to chyba giga plon ale napewno nie martwiłbyś sie o to czy możesz skręcić z tego lola :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół