akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Co zastapi spryskiwacz?

Wyszukiwarka Forumowa:

jhnyy

Active member
Buchów
0
Witam, mam problem ponieważ moje roślinki zaatakowało jakieś dziadostwo gdzie na liściach są dziurki i białe plamki, podejrzewam że to jakieś robactwo typu przędziorek lub cos w tym rodzaju, kupiłem Karate Zeon tylko jest problem bo nie mam rasowego spryskiwacza, jak to zrobić żeby podać ten środek nie musząc wydawać na spryskiwacz? jest jakaś inna metoda?
Czy bez spryskiwacza się nie obejdzie

aro-zek

Well-known member
Buchów
1
wziąć płyn użytkowy do buzi (nie połykać), zrobić takiego jakby balona (no nabrać powietrza do buzi) a potem szybkim ruchem wypchnąć ciecz przez usta.

możesz też spróbować znaleźć w domu kończący się płyn do mycia szyb okien, one zazwyczaj są aplikowane za pomocą spryskiwacza.

thcanin

Well-known member
Buchów
0
wziąć płyn użytkowy do buzi (nie połykać), zrobić takiego jakby balona (no nabrać powietrza do buzi) a potem szybkim ruchem wypchnąć ciecz przez usta.

możesz też spróbować znaleźć w domu kończący się płyn do mycia szyb okien, one zazwyczaj są aplikowane za pomocą spryskiwacza.

lecz sie czlowieku!!!za***ista dalez rade z tym plynem zeby brac go do ust.

S

sru

Guest
aro-zek miałem to samo zaproponować

na głupie pytanie głupia odpowiedź

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół