• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

co zrobić z roślinkami?*****e psy chcą mi się wbić do domu!

Wyszukiwarka Forumowa:

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ckmisior napisał:
a skad wiesz ze cie namierzyli i jak???
kolega ma lipe za zioło i moja starsza się dowiedziała że będą trzepać wszystkich jego kolegów(w tym mnie) i że się wbiją do domu

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie ale ma kontakty z kilkoma skorumpowanymi

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
moglbys zostawic swoja plantacje, a gdyby psy by wpadli to bys ich poczestowal gramem na leb i 30 zlotymi na piwo ^^

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shogo napisał:
to bys ich poczestowal gramem na leb i 30 zlotymi na piwo ^^
hu*a by to dało.... wzieli by kase i po giecie a na następny dzień znów z nakazem przed drzwiami by sie pojawili..... polska policja :puker:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
no to co ci joincik, moge powiedziec... hmm lepiej gdziez wyimigrowac ??;]

P

predator

Guest
Ja bym na twojim miejscu uciekł na Jamajke albo do Holandii :flower:

Galuxu

Well-known member
Buchów
0
A mnie zawsze zastanawialo jak to policja szuka hodowcow ^^" Mogl by mi ktos pomoc ? :jocolor:

baku123

Well-known member
Buchów
1
hehe jakto szuka ? ;] poprostu jak jest jakiś przeciek na osiedlu to leci i wszycho a myślicie że mało ludków z 0.5g łapią co jakiś czas ? oni mają sposoby... i nie dziwcie sie że niejeden sprzedaje swojego dila ... bo jakby wam nawalili pałami po piętach, kostkach i kolanach i plecach to byście szybko wymiękli ... osobiście to przeżyłem ... naszczęście tylko raz ale tłumaczyłem sobie to tak że lepiej dostać po piź**ie niż żeby do prokuratury i potem w więzieniu sie znaleść .. :pr:

[ Dodano: 2006-11-23, 23:56 ]
można powiedzieć że miałem szczęście że akurat na takich psiaków trafiłem ..

Z

zbiku

Guest
prawda że czesto łapią "półgietowców" ale żeby za 0,5g do więźnia? LOL co ty za bajki piszesz, za 10g cie jeszcze nie posadzą jak nie miałeś wcześniej zawiasów

baku123

Well-known member
Buchów
1
człowieku oriętujesz się chociaż troche w naszym prawie? za każdą ilość posiadanej marysi mogą cie do więzienia wrzucić na conajmniej 3lata ... jeszcze przed paroma laty można było mieć śladowe ilości przy sobie i nic sie nie miało przez to ale niestety jeden taki borowik zasiadł na stanowisku i wszystko spier.... nie pamietam jak miał na imie poczytaj dokładnie to znajdziesz :queen:

a tego co to wprowadził to za łep i o ściane :pl: :/

[ Dodano: 2006-11-26, 11:27 ]
a co do tego 3 lata to teraz pan Ziobro chciał zaostrzyć do 8 lat więc się nie dziw :p

https://talk.hyperreal.info/thread/10667

prosze bardzo link

H

haszyszekk

Guest
baku123 napisał:
człowieku oriętujesz się chociaż troche w naszym prawie? za każdą ilość posiadanej marysi mogą cie do więzienia wrzucić na conajmniej 3lata ...
Galuxu, ku**a odświerzył nie wiadomo po co stary temat!
Jezeli nie byłeś karany to nie pojdziesz siedziec nawet za znaczną ilość ;)
baku123, jeżeli nie znasz praktycznych zastosowań prawa to po co sie wypowiadasz? Juz ktoryś raz widze ze piszesz o czymś o czym pojęcia nie masz...
Jeżeli jesteś pod wplywem i coś piszesz to radze zebyś potem na trzeźwo kasował swoje posty.. pzdr

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
za 0,5 to niektórym nie chce sie nawet spisywać, biorą towar i znikają (ciekawe co robią z tą połówką).
Ludzi łapią z większymi ilościami i co najwyżej dostają zawiasy jeśli byłeś czysty i nie znaleźli dowodów na handelek.

Za 10g dostałby tylko za posiadanie.. o ile w ogóle :).

Poza tym temat jest zdeka stary może by go zamknąć albo przenieść do kosza?

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
u nas złapali kolesia,miał przy sobie 0,6 g.Przetrzymali go na 48 a teraz sprawa w sądzie.Gdyby trafił się inny pies być może nic by z tego nie było.Ale tak to ku**a jest w polsce.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
u nas złapali kolesia,miał przy sobie 0,6 g.

ku**a to strasznie w tej polsce, mojego kumpla z ok 0.2 w szkole zlapali to zawiesili go na 5 dni i dali jeszcze *****e Drug School i testy Thc co 2 tygodnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół