R
rrybek
Guest
tak tylko z ciekawości napisze, że dokonali nowelizacji prawa i teraz za drobne przestępstwa można dostać zawiaski(tak jak to było wcześniej) lub 2 tygodnie odsiadki
Shogo napisał:u nas złapali kolesia,miał przy sobie 0,6 g.
k****** to strasznie w tej polsce, mojego kumpla z ok 0.2 w szkole zlapali to zawiesili go na 5 dni i dali jeszcze je**** Drug School i testy Thc co 2 tygodnie
hehe pewnie taka szkolka niedzielna o szkodliwości zazywania hehe tak jak w USA zaczynają robić... na takich spotkaniach piorą mozg a potem zabezpieczają cie zebyś nie palił... HWDP i HWDSz (szkołom) pzdrKostek napisał:Drug School
zbiku napisał:nie wiem k****** co to koza i kogo masz w rodzinie ale faktczynie czasami farmazony pier********. Za 10g już może być podejrzenie o sprzedaż i zawiaski.
tak napewno...!pewnie za uprawe dla potrzeb wlasnych!gora 3krzaki!jak bys mial z 50 to bys dostal z 10latek na lejcie!bo to dilerka na duza skale!przy tych 3 krzakach tez bys dostal wiecej gdy by ci udowodnili dilowanie,a przy tych 50 to niema pretekstu ze na uzytek wlasny...rozkmin!!Yoka napisał:z tego co wiem za uprawe jest maksymalnie 2 lata..
durielek napisał:tak napewno...!pewnie za uprawe dla potrzeb wlasnych!gora 3krzaki!jak bys mial z 50 to bys dostal z 10latek na lejcie!bo to dilerka na duza skale!przy tych 3 krzakach tez bys dostal wiecej gdy by ci udowodnili dilowanie,a przy tych 50 to niema pretekstu ze na uzytek wlasny...rozkmin!!Yoka napisał:z tego co wiem za uprawe jest maksymalnie 2 lata..