• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

co zrobić z roślinkami?*****e psy chcą mi się wbić do domu!

Wyszukiwarka Forumowa:

drjoint7

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pewno tali mu ultimatum " palimy razem ale my idziemy do sadu " heh

Z

zbiku

Guest
kiedyś było o ziomku w wiadomościach co poginał z buta bodajże przez Warszawe a co miał w plecaku? 1kg sprasowanego w koche palonka, wymiarów worka od mąki :) Capneli go i dostał chyba 2 lata? Ale może w zawiasach, nie pamiętam już :) Ale sam fakt ciekawy :queen:

A to że baku pały twojemu kumplowi nie wysłały pisma do sądu, to wcale nie znaczy, że tego nie zrobią i to nawet bez jego wiedzy. Za rok otworzy skrzynkę a tam będzie wezwanie do sądu, chyba że w tym trybie przyśpieszonym to szybciej :bball:

baku123

Well-known member
Buchów
1
hmm pisałem wcześniej ze ostatnio moich kolegów powineli ... normalnie żebyście usłyszeli co z tego wyszło to kurde popadalibyście ... osiedle frajerów aż się sam zdołowałem ... a tych kolegów wypuścili tylko kurde nie wiem jaki mają wyrok może to tylko na święta zresztą jeszcze dopisze jak coś tak jak obiecałem ... sory że stary temat odnowiłem

Galuxu

Well-known member
Buchów
0
Oooo.... a u mnie to masakra, jestesmy przed wczoraj na osiedlu z ziomkami a tu nagle przyjezdzaja 2 furgonetki pod blok qumpla. Wylaza z karabinami (jakies swat czy cos :cat: ) Po 2 minutach widzimy jak kolesia wyciagaja i jeeeb do wozu i z piskiem opon spie****ili. Jak sie okazalo kolo ( znam go tak troche , tak tylko na czesc, czesc) sprzedal jakiemys towar konfidentowi :farao: i przyjechal po niego wydzial anty narkotykowy xP. My tam jak to widzielismy to masakra, rozwalzalismy juz spie****ke, ale obylo sie bez :cheers: Sprawa we wtorek (po swietach), zobaczymy co z tego bedzie MASAkra :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół