akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

co zrobić zeby nie ***ało po spaleniu

• Autor wątku koziol14cf
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
wlasnie dzis wrocilem z koloni i poprostu palilismy wystawiajac glowe z okno i nie ***alo nic ;p dodatkowo czasami psiknelismy raz dezodorantem i looooz :thumright:

J

Jolero

Guest
My np z 3 ziomkami w Zakopanem mieliśmy wy***aną szafe na 2 osoby, i zawsze sie brało co nieco i we 2 zamykalismy sie w szafie a 2 na przypale siedziało ze w razie czego pukali nam i sie nie odzywaliśmy ,pomyslcie szafa ledwo 2 ludzi miesciła a jednorazowo skuwaliśmy tam sztuke i siedzielismy z 15 minut ,miałem taką piz*e jakbym za***ał conajmniej 3 szoty z wiadra ,pzdr :farao:

R

Raz

Guest
wyswtarczy po paleniu spryskać troszki pomieszczenie spryskiwaczem z wodą w środku i otworzyć na chwile okno

Bogien

Banned
Buchów
0
EEE ale co można innego zrobić żeby nie jechało? Co zjeść wypić. Bo najlepiej po jaraniu się umyć jak się ma dużo czasu i się rzadko jara. Ale tu chodzi o zapach. Czym go zwalczyć???

D

delete

Guest
Chodzi o zapach w pomieszczeniu?
Czy o zapach od Ciebie?

Jeśli ty nie chcesz śmierdzieć to pal z lufki - ręce nie śmierdzą. Zapach z gęby zmnika jak coś zjesz.
Jak paliłeś jointa i ręce pizgają, to zmieszaj troche wody z proszkiem do prania i natrzyj ręce, lub poprostu wystryj o liście/trawe (to pomaga na jakies 5 minut)

W pomieszczeniu jak chcesz palić to kup folie aluminiową w rolce lub co kolwiek co ma długą rurkę. z jednej strony zaklej chustką, napchaj jeszcze z 2 chustki. Wsym węgiel aktywny (z zologicznego za chyba 7zł) i dopchaj chustkami. Wydmuchujesz dym przez to powoli i jest super :]

Celtrun

Well-known member
Buchów
0
mój kumpel zawsze jak pali w chacie to zaciąga się i dym wydmuchuje przez otwarte okno i to na ogół wystarcza, a jeśli jeszcze coś czuć to psika odświeżaczem

One Love

Well-known member
Buchów
0
Shadow napisał:
taaa... napewno fajny jest klimat w pomieszczeniu w ktorym praktycznie nic nie widac, jest duszno, parno i przypalowo, a jak ktos ma astme to moze sie dla niego przykro skonczyc... :pl:

[ Dodano: 2006-04-09, 21:47 ]
*Bob Marley is not death*

Proponuje poduczyc sie troche angielskiego...

Właśnie brałem prysznic, mam astme, wczoraj chlałem i jarałem, jak zakręciłem wode, myślałem że umre :| prawie mnie zabiła para :p

Najlepiej busz za okno, tyle ;)

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Najlepiej pozamykac sie szczelnie i siedziec w dymku z mary jane,inhalowac sie 24h na dobe.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ale to nie to samo co buchara na pol pomieszczenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół