nasiona marihuany

Co zrobic gdy nasionkanie ncha kiełkowac

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Mariusz

Guest
moje nasionka nie chce kielkowa uzywam 2 podstawwki mokre reczniki tak jak to jest opisane na stonie. Dalej to jest to ze urosla mi jedna roslinka ma 3 cm i nie chce rosnc czekam na pomoc

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
hmm a z jakiego zrodla masz te nasiona bo jak je dostales od kogos to moga byc nie wypaly i ci nie wykielkuja polecam te nasiona ze sklepow internetowych np. ->Ten Tutaj <- i nasiona Nirvana

M

Mariusz

Guest
no i jeszcze jedno nasionk wykielkowalo i posadizlem urosla roslinka taka 3 cm jeszcze listkow nie ma i tydzien czekam oswitlam i nie rosnie

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Bo jak wyciagnoles ze stuffu od dilla to ch*j z tego bedzie prawdopodobnie... zmontuj jeszcze pare tych samych nasionek z tego samego zrodla tylko zrob malego boxa i zamontuj 4 swietlowki potem kup hpsa jakiegos sensownego i bedziesz mial 100g .... proste nie?

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
spoko... ale moim zdaniem ogolnie nasionka z palenia to mala szansa na male palenie ja bym an twoim miejscu kupil jakies tanie indoorowe nasionka z Nirvany lub innego breedera ;) (nic sie nie stanie jak dostane punkcik za pomoc :p )

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół