Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
moje nasionka nie chce kielkowa uzywam 2 podstawwki mokre reczniki tak jak to jest opisane na stonie. Dalej to jest to ze urosla mi jedna roslinka ma 3 cm i nie chce rosnc czekam na pomoc
hmm a z jakiego zrodla masz te nasiona bo jak je dostales od kogos to moga byc nie wypaly i ci nie wykielkuja polecam te nasiona ze sklepow internetowych np. ->Ten Tutaj <- i nasiona Nirvana
Bo jak wyciagnoles ze stuffu od dilla to ch*j z tego bedzie prawdopodobnie... zmontuj jeszcze pare tych samych nasionek z tego samego zrodla tylko zrob malego boxa i zamontuj 4 swietlowki potem kup hpsa jakiegos sensownego i bedziesz mial 100g .... proste nie?
spoko... ale moim zdaniem ogolnie nasionka z palenia to mala szansa na male palenie ja bym an twoim miejscu kupil jakies tanie indoorowe nasionka z Nirvany lub innego breedera (nic sie nie stanie jak dostane punkcik za pomoc )
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.