nasiona marihuany

co zrobic kiedy wyszlo nie najlepsze ziolko ??

Wyszukiwarka Forumowa:
W

wrobee

Guest
siema wszytkim
chciałem sie od was dowiedzieć jeżeli wiecie w czym można namoczyć (zkwasić) ziółko jeżeli wyszlo nie najlepszej jakości.Jeżeli ktoś wie niech napisze skąd można to dostać??
Z góry wielkie dzięki :mrgreen:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
jesli chcesz miec faze to idz do apteki kup sobie tussal na kaszel dwa opakowania albo tamtum rossa płyn do płukania pochwy i zakwas siebie, po tym te ziołkko twoje bedzie miało wieksza moc... :twisted:

W

wrobee

Guest
widzisz wszedlem w ten dzial wlasnie zeby a nie inny zeby otrzymac odpowiedz a ty jak chcesz to idz sam tak zrob koyot bo ja moze chce sobie palic takie gowno zkwaszone mi smakuje nie twoja sprawa i juz nie udzielaj zadnej odpowiedzi najlepiej :twisted: :twisted: :twisted:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
zakwszane zioło to gowno a nie zioło...ale dopiero po czasie to do ciebie dotrze...

R

Rider

Guest
ja powiem tak ze jak zaczynalem palic to tak naprawde gowno wiedzielem o marysce, tylko jakies belty i mity od ludzi... zresztom wiedzialem ze pale zakrapione zilesko eterem lecz wtedy tylko liczyla sie dla mnie faza i nic po zatym, jezeli myslisz teraz dokladnie tak jak ja kiedys to rub swoje zygaj po piwnicach itd... szanuj zielen.

S

Sed

Guest
Najlepiej wymaczaj w eterze abo domestosie tak na serio :mrgreen: ale leprze byłby
eter ale to gówno teraz trudno dostać :| dobra też jest strychnina :lol:

Ps.Ja też jestem przeciwnikiem chemi ale koleś zadał pytanie to mu odpowiedziałem

W

wrobee

Guest
dzieki sed
a co myslicie jakby namaczac w wywarze z grzybkow???? :)

R

Rider

Guest
wrobee napisał:
a co myslicie jakby namaczac w wywarze z grzybkow????

za***ista sugestia :alien: ,choc watpie zeby skladniki psychoaktywne z grzybow dawaly jakis efekt po spaleniu tego niewiem.

R

rasta

Guest
nie wiem czy jest jeszcze sezon na muchomory jak chcesz fazy to namocz ziolo w wywarze z suszonych muchomorów

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Muski sobie namoczcie. Co za nonsens, utetłaj zioło w pcp, podobno bardzo fajny mix, heeh. Inne mixy typu eter to bajki dla kretynów.

Lob19

Well-known member
Buchów
4
Jak milo widziec powrot znawcy :) (bez ironi, sieja ;) )
A co to ejst to PCP ? Z ciekawosci pytam, bo zadnej chemii w zyciu nie tkne i tak...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Poczytaj na Hyperrealu or sth. Teoretycznie halucynogenny narkotyk, w jakimś filmie palili ziółko z pcp, oczywiście nie pamiętam jakim.

W

wrobee

Guest
Sleja a podaj jakieś stronki gdzie są opisane te środki bo szukalem ale niestety nic nie moge znalezc dzieki :lol:

W

wrobee

Guest
dzieki sleja za te informacje ale duzo polskiego ziola jest maczane w czyms przeciez czyli cos jest oprocz pcp chyba ??? :wink:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół