nasiona marihuany

Co zrobic??

Wyszukiwarka Forumowa:
S

samsung

Guest
Wlansnie roslinka zaczela mi kwitnac! jednak obawiam sie ze zbyt pozno? przesadzic roslinke do jakiegos 20 l pojemnika i dac na chate? boje sie ze 1 przymrozki nadejda niedlugo!

R

Raz

Guest
jak wszystko odpowiedznio przygotujesz i dasz do boxa, to może będzie dobrze
nigdy nie przenosilem z out do domu ale powinno się udać

S

SOLARR

Guest
Kilka lat temu (moze dawniej) miałem śnieg na kwitnących plantach.Kilka razy spadł w ciągu dwóch trzech dni.Potem znów przyszła pogoda i bardzo ładnie dojrzały planty do końca.

J

Jazzmad

Guest
z outa juz nie przeniesiesz rosliny .... uszkodzisz w ten sposob sporo kozeni i roslina wogole nie dojdzie do siebie. jesli zaczela kwitnac to dojdzie

solar dobrze mowi nie przejmuj sie specjalnie przymrozkami

R

Raz

Guest
Jazzmad napisał:
uszkodzisz w ten sposob sporo kozeni
a jakby przesadzić razem z ziemią do donicy dodać troche nowej NIE uszkadzając korzeni?

J

Jazzmad

Guest
Raz napisał:
Jazzmad napisał:
uszkodzisz w ten sposob sporo korzeni
a jakby przesadzić razem z ziemią do donicy dodać troche nowej NIE uszkadzając korzeni?
tak tylko aby wydostac korzenie z zniemi trzeba naprawde głeboko kopac i wogole jest niemozliwe wydostanie jej z ziemi ( na oucie) bez uszkodzenia korzeni.
nie ma sesu jej przesadzac no chyba ze jest jeszcze malutka ....

B

blancik

Guest
Raz, jak dobrze obkopiesz i podkopiesz to możesz pszesadzić.

G

Green

Guest
blancik napisał:
z, jak dobrze obkopiesz i podkopiesz to możesz pszesadzić.

konopia jest roslna ktora ma jeden z najwiekrzych systemow korzeniowych wiec szczeze watpie aby dalo sie to zrobic nie narazajac roslien na stres imho nie oplaca sie tego robic w czasie flo jeszcze gdy jest we wczesnym wegu mozna poniewaz zdazy sie zregenerowac ale nie podczas kwitnienia

B

blancik

Guest
Tak, narażenie rośliny na stres to nie uniknione niestety, ktoś gdzieś na forum pisal wlasnie o przesadzaniu doroslej rośliny która się przyjela, dlatego napisalem.
Myślę że jakby tak serce wlożyl w przesadzenie to może by sie udalo przesadzić podczas flo, z konsekwencją że oczywiście może wyjść beza.

LordX

Active member
Buchów
0
witam
przesadzalem dwa tyg temy cztery damulki i wciaz mam z nimi teraz problemy... Musze podlewac je dwa razy w tygodniu bo inaczej wiedna. Byly w zaawansowanym stadium kitnieciu a teraz jakby zwolnily. Podlewam planktonem K.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół