• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Cofnięte w rozwoju ?? Dwu miesięczne maleństwa

Wyszukiwarka Forumowa:

XxXskunekXxX

Well-known member
Buchów
0
Witam, mam mały w sumie wielki problem z paroma femi Early Skunk, Maroc i reg. Swiss Sativa, Passion. Mają już około dwóch miesięcy a rosną jak by chciały a nie mogły, problem w tym że nie mogłem się nimi opiekować i prawdopodobnie były podlewane tylo wodą deszczową, nie wiem czy to przez to że nie dostały odżywek czy ziemia mogła zmienić ph od deszczy i mam pytanko czy jak bym im dowalił dolomitu i trochę odżywek czy jest szansa że by jeszcze doszły?? Lub jak ktoś się orientuje czy jest to czegoś innego przyczyna.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
na*** dolomitu pod planty obowiazkowo o daj im coś z azotem bo mizernie wyglądają, tylko uważaj żeby nie przelać, jeśli mówiłeś że masz tam deszcze, wal 100% dawki jakiegoś tam nawozu który będziesz miał, potem podsyp pod planty dolomitem powinno wszystko za***iście wyglądać ;)

monikaIkulfon

Well-known member
Buchów
0
Poobracaj te zdjęcia. Co to za gleba wygląda na piasek albo glinę jeśli TAK to będziesz mieć duży problem. Tak jak przypuszczasz podlej nawozami i podsyp dolomitem chodź na dłuższą metę w takiej glebie nie wiem czy coś wyjdzie. Pzdr

Ronin jkd

Well-known member
Buchów
0
wydaje mi się że powinieneś spróbować z tym dolomitem no i nawóz to podstawa :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół