• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Cos z tego bedzie?

Wyszukiwarka Forumowa:

Kimunti

Active member
Buchów
0
Witam,mam krzaka 2miechy i nadal nie wiem co to za plec ani czy to przekwita czy cos ;d poradzcie cos :zjarany::zjarany:

1.

2.

3.

Acodin

Active member
Buchów
0
Jest to sezonówka więc co to by nie było i tak nie dojdzie. Widzę, tam białe włoski więc na 80% baba.

Kimunti

Active member
Buchów
0
Czyli nic palenia nie bedzie? Do konca wrzesnia nie zacznie kwitnac?

Ciastek

Well-known member
Buchów
0
Zacząć może i zacznie ale nie dojdzie w 100% a co za tym idzie?plon i moc słabsza

bursztynek666

New member
Buchów
0
ten krzak ma 2 miechy ? cos maly troszke gdzie go Ty trzymales i kiedy wysadziles ?

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
co wy pie****icie... może dojść do końca, wszystko zależy od genów i pogody... fakt faktem, że strasznie mały...

P

Phineash

Guest
Tez mam jednego sezonowego krzaczka , tez ma jakies 2 miesiace (+/- 2 dni). Jak dobrze pamietam jest to balckberry , dostalem gratis , mowili ze sa duze szanse ze dojdzie. Bylem kilka dni temu na spocie to chyba zauwazylem pierwsze wloski , ale pewny nie jestem.Twoj siega Ci gdzies do kolan , mi tez tylko ze moj jest szerszy przez lst ;d.

patrz jak wygląda .
Zdjęcia z 27.08

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
smieci gadacie ... zalerzy od pogody a zapowiada sie zlota jesien . wiec moze dojdzie moje tez niedawno zaczely pokazywac plec :D z farcikiem

Wodzuniu

Active member
Buchów
0
Od 2 dni dobra pogoda,na poczatku trochę nie było słońca i drzewo mi przyslanialo ale juz po problemie :spalony::spalony: oby doszła :smokee:

Neoras

Well-known member
Buchów
0
jeśli zaraz zakwitnie na dniach to mysle że dojdzie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół