• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Cos zamiast Biohumusa

Wyszukiwarka Forumowa:

Blauuu

Active member
Buchów
0
Witam
Sam jechałem trochę już czasu na biohumusie,lecz przy "kilku" krzakach tanio to nie wychodzi..
Hmm co robić?
Poszedłem do sklepu szukam szukam o jest nawóz do pomidorów i ogórków cena 7zł na 250l wody.Najpierw poszły na sprawdzenie moje pomidory i ogórki ale prawdziwe w szklarni po tygodniu wzrost około 20-30cm :freak2:
Nawóz dostępny w Leroy Merlin,cena 7zł,pudełeczko wielkosci 15x15 w środku proszek,nie jest to płyn jak w przypadku biohumusa.
Na opakowaniu pisze,aby lac pomidorki co 2tyg. i dostały 2 razy taki posiłek i w szklarni 2,5m dach doganiają,a ogórki się już pod dachem zawijają ;D
A bez "dopalacza" kiepsko im szło.

Długo nie czekając pojechałem podlać moje krzaczki efekt po tygodniu?
Urosły jak pomidory około 20-30cm.Od wysokości kolana po pas :smokee:
Tutaj skład nawozu:
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/63262/2012-06-28_16_51_53_28129.jpg
Przód pudełka wrzucę może jutro bo jadę kupić. <shiza>

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No tak kolejny świetny nawóz za marne grosze-ale ja Ci cos powiem robiąc gnojówke z pokrzyw osiągniesz dokładnie to samo, prawidłowo zrobiona gnojówka działa na rośliny bardzo dobrze i nie potzreba kupować Hesi czy też Plagrona aby dostarczyc roślinie optymalne jedzenie: )
Juz to sprawdzałem na roślinach dając im gnojowke na przemian z biohumusem jest idealnie nawożona.
Jest wiele małoznanych nawozów działających na Konopie idealnie kiedys opisywałym tutaj nawóz w granulacie YaraMilla-Równiez doskonale rośliny go przyswajają a kosztuje marne złotówki.

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
jest to nawóz organiczny, mineralny czy to i to razem wzięte? bo jak to 100% organiczny to bardzo fajna opcja dla moich pomidorków :D

d3inx

Well-known member
Buchów
1
nawoz to nie 'dopalacz' biohumus ma za malo składników mineralnych dla duzej i zdrowej rosliny wiec dobrze zrobiłes, że kupiłes nawoz

gnojówka z pokrzyw ma cos czego nie ma 98% nawozów KRZEM

hesi canna an czy ghe i inne mozna zrobic za grosze ze zwykłym nawozem z rolinczego tez sobie poradzisz bez problemu np do pomidorów jak w tym przypadku ten nawoz jest mineralny

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół