nasiona marihuany

cosik nowego

Wyszukiwarka Forumowa:
B

bongosik

Guest
Witam
ostatnio chciałem zrobić olejek z liści mojej ukochanej Whit Rhio i miałem 1 słoik 1l. napchany zieleninką. zalałem go spirytusem, był ten słoik w szafce ponad 3 dni. odcedziłem
spirytus (w h*j zielony wręcz brązowy) i wylałem na tace. przez kilka dni to stało i się odparowywało, jak było tego 1/3 co na początku (jusz troche gęste) przelałem na talerz i wstawiłem wo mikrofalówki na około 2 min. jak wystawiłem to się załamałem... GĘSTA TWARDA CZARNA SMOŁA!! OK trudno zeskrobałem i ubiłem w kulke i pomyślałem to jet to!! jakiś nowy produkt konopny niby olej niby haszysz. ma to konsystęcje jak haszysz ale jest lepki i kleisty jak rzywica. A PALI SIE GO REWELACYJNIE!! zero dymu lekki miły posmak topów i za***iście kopie!! co o tym uwarzacie?? i oczywiście czeba wymyśleć nazwe dla mojego wynalazku (chyba mojego :D ) pozdro

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
co w tym nowego? To jest hasz. jest przecierz duzo metod robienia haszu a to jest jedna z nich

drexter

Well-known member
Buchów
0
hmm ladnie moze tez sprobuje tego po zbiorach :D :queen:

H

haszyszekk

Guest
Normalka... ja jak odparowałem GD (green dragon) to mi wyszła smoja po której sie bełtać chciało... tyle ze ja liście poltora miecha trzymalem ;) pzdr

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
bongosik napisał:
czyli olejek to poprostu rzadki haszysz??

tak tylko w innej postaci. sama nazwa olejek haszowy.

M

mlody3365

Guest
bogusik2, dopiero sie zarejestrowalem a juz ktos mi zyczy dobrego palenia co dnia :D

D

delete

Guest
bo uzył komendy [ you ] (bez spacji)

Tam gdzie ja wpiszesz, wyświetli nick kolesia który to czyta : ]
[you:5305e24e19] widzisz? ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół