• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Critical 1tydz flo

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam to i ja sie pochwale swoimi karzelkami po pierwszym tygodniu 12/12,
lampa 400w i 3 critical

Yaca

Active member
Buchów
0
Bardzo ładne panie. A miejsca tam masz jeszcze by coś weszło spokojnie pod tą lampkę. Oby puchły grubo
.

G

Gość

Guest
To jest 1m2 za jakieś 6tyg idą pod nóż,w kolejce na 12\12 czekają już 3 kolejne criticale bedą miały większe doniczki więc miejsca za dużo nie zostanie,w tym momencie jest około 25szczytow jak będzie z 5g z każdego to będę szczęśliwy doniczki małe więc na wiecej nie ma co liczyć

---------- Aktualizacja posta 03-09-2012 20:27 ---------- Czas poprzedniego posta 02-09-2012 15:53 ----------

witam maly update troszke lepsze fotki,panie rosna w oczach,oby do konca

krytyka mile widziana

pozd

---------- Aktualizacja posta 08-09-2012 13:08 ---------- Czas poprzedniego posta 03-09-2012 20:27 ----------

witam dzisiaj ladnie swieci slonko wiec panie opalaja sie na dworze oto kilka fotek

[url=https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-333080] [/URL]

Ostatnia edycja:

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
krytyka mile widziana

witam dzisiaj ladnie swieci slonko wiec panie opalaja sie na dworze oto kilka fotek

Pochwała będzie bo ładnie sobie dochodzą, ale szkoda że zostawiłes je w takich małych doniczkach. Wystarczyło przesadzić w 2-3 tyg vega do wiekszych i plon znacznie by się zwiekszył :)

Krytyka tez będzie :) , po co je wystawiasz z boxa na słońce. Nie zmieniaj im warunków bo je stresujesz

z fartem do :harvest:

G

Gość

Guest
Widzisz krzaki stoja w boxie na strychu,dzisiaj jest okolo 28st jak dolicze jeszcze cieplo z lampy to nie mam szans zbic tem do 25-30st jak je wyciagalem to bylo 36st wiec na dworze pewnie bedzie im lepiej.

Doniczki male bo mialy byc karly,taki byl plan,mam 3 nowe sadzonki ktore dostana 7l doniczki i mysle nad siatka juz,mam jeszcze troche czasu na ogarniecie tematu.

pozd

---------- Aktualizacja posta 09-09-2012 10:37 ---------- Czas poprzedniego posta 08-09-2012 13:40 ----------

panie znowy opalaja sie na dworze i ku mojemu zdziwieniu na jedny ze szczytow widze trips niechce juz pryskac zadnym guwnem wiec szczyt trzeba bylo sciac
tak to teraz wyglada

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół