• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Critical Jack - kiedy ścinać [makro zdjęcia]

• Autor wątku Magliabechiano
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
M

Magliabechiano

Guest
Witam. Mam jedną sztukę Critical Jack'a od Dinafem. 8 tydzień kwitnięcia. Zastanawiam się kiedy będę mógł go ściąć. Poniżej kilka zdjęć.
Będę wdzięczny za pomoc. Po kliknięciu w zdjęcie, zobaczycie je w dużym rozmiarze.

Topek:​

Liść wychodzący z topka:​

Młodsze listki przytopowe:​

Topek:​

Topek2:​

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
no trichomy jeszcze przezroczyste...na moje to spokojnie z 2 tygodnie poczekaj jeszcze z nozyczkami...

Natural

Well-known member
Buchów
1
ja scinalem swoje w 70 dniu flo (80 od przelaczenia) o ile dobrze pamietam i byly dojrzale ale tu widze troszke dluzej to moze potrwac.... one za***iscie puchna bardzo twarde wiec na razie nie ma co myslec o scince, tak jak dragon pisze 2tyg minimum, ja obstawiam 3tyg

M

Magliabechiano

Guest
Wow, a ja myślałem, że to już na finiszu jest i ostatnio podlałem bez nawozów. Dzięki za odpowiedzi!

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Gdzie nie gdzie masz brązowe włoski, więc jak lubisz miłe, orzeźwiające palenie to możesz ciąć. A jak lubujesz typowo mocnym ziółkiem które nie pozwoli wstać z krzesła to poczekaj z tydzień aż większość trichomów zacznie brązowieć. Pozdrawiam.

Natural

Well-known member
Buchów
1
Gdzie nie gdzie masz brązowe włoski, więc jak lubisz miłe, orzeźwiające palenie to możesz ciąć. A jak lubujesz typowo mocnym ziółkiem które nie pozwoli wstać z krzesła to poczekaj z tydzień aż większość trichomów zacznie brązowieć. Pozdrawiam.

to tez mozna rozwazyc w tej kwestii: jak chcesz 30g z planta to tnij a jak 60 to zostaw ;)

M

Magliabechiano

Guest
Zostawię, zostawię. Chciałem się tylko poradzić, bo jak widzicie na tych małych listkach wychodzących z topka część trichomów jest brązowa. Jeszcze wrzucę jakieś fotki przed ścinką, co by się upewnić.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół