- Buchów
- 0
Witam ostatnio ściąłem roślinkę (była to moja pierwsza roślinka jaką wychdowałem rosła ona outdoor) i teraz ją suszę w gazecie w domu minęło już 5 dni myślę tak że jeszcze z 2 dni i zakończę suszenie a nie wiem za bardzo jak to jest z tym curingiem jest on potrzebny czy nie muszę go robić bo mi szczeże nie chce się go robić bo boję się że coś zepsuję i nie będzie palenia a tak wogle jeśli ususzę i nie chcę robić tego curingu to co wtedy mam zrobic po prostu ususzone zioło włożyć do tzw dilerki i jak będzie w tej folijce leżało dłuższy czas to nie straci mocy i nie zapleśnieje a co do suszenia to jak to jest mam ususzyć aż będzie tak ładnie się kruszyło czy aż tak tego nie suszyć bo straci moc a po ususzeniu mogę już normalnie palić zioło nie czy trzeba coś jeszcze zrobić ? a mam jeszcze jedno pytanie a nie będę zakładać nowego tematu bo to bezsensu ostatnio dostałem od kolegi fajkę taką najzwyklejszą drewnianą i mam pytanie można w niej palić zioło czy przez fajkę nic nie poczuję ? proszę o wyrozumiałość bo była to moja pierwsza uprawa i nie znam się jeszcze tak jak wy na tym wszystkim a za mądre odpowiedzi odwdzięczę się buchem