nasiona marihuany

Curring wodny info

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
witam niedługo zbiory i zaciekawil mnie ten curring wodny . Mniej więcej wiem na czym on polega ale mam parę pytań . Piszą żeby nie ruszać topow to jak zmienić im wodę bez ich ruszenia ?
woda ma być podgrzewana jakąś grzalka czy ma być w temperaturze pokojowej ?? proszę o opinie jak ktoś to już stosował i proszę mi opisać co pokolej robiliscie . pozdro . Sory za błędy ale pisze z telefonu

Ostatnią edycję dokonał moderator:

zielony112

Active member
Buchów
0
Duzą strzykawką z apteki wezyk gumowy i wymieniasz wode. temperatura pokojowa.nie przykrywaj niczym.

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
albo takim wężem jak się wymienia wodę z akwarium
strzykawką to się chyba na***iesz pół dnia

D

delete

Guest
Co? Dlaczego nie ruszać topów? Jakaś dziwna teoria wg mnie. Wody się nie podgrzewa, ma być w temp. pokojowej. Wymieniasz wodę np raz dziennie aż zobaczysz, że woda którą wylewasz nie ma już żadnego koloru tylko jest czysta i klarowna. Wtedy suszysz palenie i jest ok.

K

konrafal77

Guest
Mam takie pytanie jeszcze bo tam pisze żeby przykryć czymś żeby topy się zanurzyły w wodzie , tylko czym to można przykryć skoro musi mieć dopływ powietrza ? Chyba że jest to nie konieczne ?

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
11
podlacze sie pod temat

czy topy bezposrednio po ścince dajemy do słoika z wodą i codziennie wymieniamy w nim wode?

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Mam takie pytanie jeszcze bo tam pisze żeby przykryć czymś żeby topy się zanurzyły w wodzie , tylko czym to można przykryć skoro musi mieć dopływ powietrza ? Chyba że jest to nie konieczne ?

Pomyśl troche np metalową rurką po przekątnej która z racji ciężaru się zatopi

D

delete

Guest
Dzięki już wszystko wiem . skorzystam z tej metody curringu i jak dobrze wyjdzie pochwale się końcowym efektem . pozdro

D

delete

Guest
Ale udziwniacie. Po co dostęp powietrza. Wrzuć to w słoik zamknięty i tylko potrząśnij nim od czasu do czasu najwyżej no i wiadomo raz dziennie zmiana wody.

K

konrafal77

Guest
Ja czytałem że dostęp powietrza jest potrzebny żeby mogły wyparować substancje z topów ,a ile w tym prawdy to nie wiem .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół