• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Curring zwykły curring wodny

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam .
Mam zamiar zastosować curring wodny ale z tego co słyszałem to on pozbawia zioła zapachu prawdziwego skuna to teraz pytanie : czy jeśli po zastosowaniu curringu wodnego wysuszę i zastosuje curring zwykły to nabierze ona dawnego zapachu ?? Pozdro :zjarany:

D

delete

Guest
To dodam te skórki od cytryny może pomogą . Prosze nie zamykać tematu opisze czy skórki sie sprawdziły :zjarany:

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
sluchaj jak wyciagniesz topy z WC podsusz je troche odrazu obierz cytryne z skorki (najlepiej sama zółta warstwe bez bialego) i zrob z 3 dni zwyklego curringu z tymi skorkami wyciagnij je i dobrze wysusz ziolko do konca( skorka ci je troche nawodni) i zapach jak i smak bedzie lepszy ja kiedys tak dodalem ale bez WC przy zwyklym curringu i bylo za***isci :)

S

sru

Guest
To dodam te skórki od cytryny może pomogą . Prosze nie zamykać tematu opisze czy skórki sie sprawdziły :zjarany:
nie sprawdzą się - po wc zioło nie ma zapachu bo substancje odpowiedzialne za nie rozpuszczają się w wodzie - możesz jedynie spróbować nasączyć zapachem i wilgotnością z skórki ale dlaczego ma walić ziołem? będzie walić skórką

poza tym efekty swojego doświadczenia opisz w temacie o WC

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół