nasiona marihuany

Cygaro

Wyszukiwarka Forumowa:

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Czy palicie , jeśli tak to jakie?Spostrzeżenia,rady,fascynacje.....

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
ja nie lubie szlugow jarac i nie jaram a co mowic cygaro przeciez po tym to mozna sie zakaszlec i naprawde cygara to juz dla ostrych jaraczy tytoniu :jocolor:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Hmmmm z tego co wiem cygara się nie zaciąga nie? " Delektuje " się dymem w ustach ^^

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
zaciaga sie... ale nie ciagle... co 3 buch zaciagany :D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Shadow napisał:
zaciaga sie... ale nie ciagle... co 3 buch zaciagany

na paczce cygaretek (takie małe cygarka :D) jest napisane WYRÓB NIE SŁUŻY DO ZACIĄGANIA SIĘ

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Kilka razy próbowałam cygar, ale za nimi wogóle nie przepadam. Pale papieroski niestety :rendeer: . Dla mnie najlepsze są Vice Roye, są tanie i za***iste.

H

haszyszekk

Guest
Eh ludzie :) Cygarami sie nie zaciaga tylko "lekko wietrzy sie nimi płuca" czy jakoś tak :pr: gadałem kiedyś z takim fanatykiem cygar i on własnie powiedział że jak sie ktoś zaciąga cygarem jak papierosem to sie może na smierć udusić. Podobno juz były takie przypadki i zostaly odpowiedniu udokumentowane - z tąd to ostrzeżenie na paczce cygaretek... Z własnego doświadczenia wiem że cygarami trzeba sie bawić.
Zaciągjąc sie nimi jak fajkami nie czujesz smaku, zapachy tylko pieczenie gardła...
Bierzesz lekki buszek do ust i leciukto otwierasz je i wciągasz powoietrze (nie do końca tylko troche) i wypuszczesz dym. Smak jest frnomanalny i jak ktos wie jak palić to nie trzeba lubić tytoniu żeby palić cygara... Nie wiem jakim mnie ten koles poczęstował ale było za***is***te :cheers: Dobre cygaro pali sie nawet kilka godzin. Mósi odpoczywać między kolejnymi "buchami" żeby temperatura zbytnio nie wzrosła, co zepsułoby smak dymu. Ważne jest tez czym zapala sie cygara. najlepsze są do tego zapalniczki żarowe i gazowe (nigdy zapałki albo benzynowe zapalniczki).
Bardzo ciezko jest dostać dobre cygaro w polskim sklepie... jeżeli ktoś z was palił cygaro za 40zł i nie myśli o nich podobnie jak ja to znaczy że palił jakąś maszynowo zwijaną podróbe... Dobre cygaro to wydatek ponad 120 zł jak na polskie realia nawet więcej i trzeba sie go pożadnie naszukać.
Jeżeli kupujemu sobie na zapas np. gdzies za granica nalezy wiedziec ze leżakujące cygara muszą mieć odpowiednią temp. i wilgotność, kazde inczej w zalezności od rodzaju tytoniu i pochodzenia (zazwyczaj takie informacje podaje nam sprzedawca - oczywiście wątpie zeby w polsce). W warszawie są tylko 2 sklepy z dorbymi cygarami...
Nazw nie pamietam bo nie pale. Taki przeżycie jak dobre cygaro dla laika w tym temacie to przyjemność raz na kilka miesięcy/lat. Jest co wspominać :) pzdr

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2, no widac że wiesz cos na ten temat.Ostatnio miałem własnie takie tanie cygarko za 30 zł i przyznam że przeszło 4 godzinki je meczyłem,ale lekka taka fayna bania po nim była,myśle że nie jestem może mistrzem ,wiadomo w paleniu tego,ale czy to możliwe że miałem taka minifazke po cygarze?

H

haszyszekk

Guest
To jest bardzo możliwe... ale to nie taka zwyczajna fazka tylko totalny looooz :)
Nic innego nie daje takiego odprężenia... moze to byc też skutek niedotlenienia mózgu (po 4 godzinach palenia ;)) ale raczej stawiam na błoga przyjemność :joker:
Dobrze wiem jakie to uczucie i chyba można je porównać z leciutką, zwiewną i całkiem przyjemną fazą :cheers: każdy patrzy na to inaczej. Bądź co bądź tai palenie od czasu do czasu to świetna rzecz, którą niestety mało kto w polsce docenia :pale: pzdr

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
palenie od czasu do czasu to świetna rzecz, którą niestety mało kto w polsce docenia
Czy ja wiem nie mam zamiaru nikogo namawiac,wiadomo że nie wszyscy to lubią.Powiem wam że kiedyś zeszłego lata poznałem świetną dziewczyne,zwróciła na mnie uwage bo wyróżniałem się właśnie cygarem :pr:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
kikijones napisał:
zwróciła na mnie uwage bo wyróżniałem się właśnie cygarem

... hawajska koszula, kajdan na łapie, solarka, nie prawdaż? :D

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja tylko raz kiedys paliłem "cygaro" takie za 5 zł smakowało cos jak siano ale sie paliło potem mnie baniak napiepszał bo sie zaciągałem przez jakies 2-3 godziny paliłem to jak fajka tyle ze dłuzej zadniej jazdy niemiałem jak bym tyle jedna duza faje palił to bym sie chyba za***ał a tu nic tylko baniak boli ale cóz sie wiecej spodziewac za 5 zł

H

haszyszekk

Guest
-=*BerniO*=- napisał:
takie za 5 zł smakowało cos jak siano
Może to było siano :) ze zwijaniem i opakowaniem cena cygara z siana by była ok. właśnie 5 zł :sunny: kto ich wie co pakuja do podrób... pzdr

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
a zwijaliscie kiedys cygaro z lisci MJ?

Aulock

Member
Buchów
1
bogusik2 piszesz, że
bogusik2 napisał:
Bardzo ciezko jest dostać dobre cygaro w polskim sklepie... jeżeli ktoś z was palił cygaro za 40zł i nie myśli o nich podobnie jak ja to znaczy że palił jakąś maszynowo zwijaną podróbe... Dobre cygaro to wydatek ponad 120 zł jak na polskie realia nawet więcej i trzeba sie go pożadnie naszukać.
Muszę się jednak z tym nie zgodzić bo takie marki jak BOLIVAR, COHIBA, ROMEO Y JULIETA, MONTECRISTO, HOYO DE MONTERREY, PARTAGAS, PUNCH, TRINIDAD, H. UPMAN, można nawet w Polsce kupić w bardzo przystępnych (jak na cygara). I nie są to żadne "podróby" tylko ręcznie "zwijane/zawijane" cygara. Cena waha się pomiędzy 30 - 130 zł (czyli bardzo duży "rozrzut" cenowy). Wiąże się to głównie z długością, średnicą, rozmiarem danego cygara. Kikijones nie wiem jak mogłeś "męczyć" cygaro 4h, ale różne rzeczy się zdarzją zazwyczaj zajmuje to około 45 - 90 minut (w zależności od producenta jak i wielkości naszego cygara...)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół