Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czarne plamki na lisciach + pare fotek plantacji ;]
styropian nieuzupełni wapnia skorupki jajek daja efekty ale malutkie kreda tez działa ale ja bym na twoim miejscu bym inwestował z biohonusa przez neta
to po co dalej wegetować plonu przez to nie zwiększysz. a zacienione partie i tak nie bedą rosly. w takim przypadku już dawno rosliny powinny być pod światlem 12/12 i sobie keitnąc
a ja mam pytanie czy skoro nie masz juz miejsca na szerokosc to nie bedziesz juz przesadzal do wiekszych doniczek ?
pozdrowka i grats za wy***ana uprawe
mam podobny problem z czarnymi plamkami...
nie zakladam nowego tematu, mam nadzieje ze ktos tu zajrzy
W odroznieniu od kolegi plamki znajduja sie na srodku lisci mniej wiecej...
oto zdjecia: https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-lastup-0-1.html
z gory dzieki za wszelkie info. 1. Rodzaj oświetlenia (hps, świetlówki, nateżenia światla) 1. HPS 100w
2. Klon czy Nasiona 2. Nasiona
3. Rodzaj podłoża, jaki soil mix, ph gleby 3. Ziemia 6ph
4. Czestotliwość podlewania 4. jak sucho
5. Wentylacja 5. dobra, 3pc wiatr
6. Rodzaj użytego nawozu (chemiczny czu organiczny), 6. minimalne ilosci
7. Długość życia rosliny 7. 22 dzien od ziarn
8. Temperatura (w fazie ciemnej i jasnej) 8. 25-29C, 16-20C
panowie przepraszam ze nie bede zakładac tematu nowego mam problemy z czarnymi plamkami na 2 plantach na sierodkach lisci myslałam ze to złe ph wiec podsypałam dolomit nic nie dało potem podlałam biohimusem i dzis rano zauwazyłam ze jest juz na wiekszosci listkow moze to przez nawoz ??? wie moze ktos identyko jak zdjecie załoczone wyzej ;/;/
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.