nasiona marihuany

Czas trwania

Wyszukiwarka Forumowa:
D

DrSpike

Guest
Witam, wyjezdzam na urodziny, w sobote popoludniu. Powrot planuje w niedziele wieczorem i nie wiem czy moge zostawic hodowle pod wlaczonym swiatlem tak dlugo? Moze lepiej wylaczone ? Wszelkie sugestie mile widziane. :king:

Byczek

Well-known member
Buchów
0
A w jakiej fazie jest roślika - wzrost czy kwietnięcie? Jak jest w fazie wzrostu to spokojnie zostaw włączone, a jak kwitnięcia to mozesz sprobowac zostawic wyłączone ;]

D

DrSpike

Guest
Kilka dni temu wyszla z ziemi :jocolor: , a swietlowki moga byc tak dlugo wlaczone?

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ty powinienej miec tak wlaczone zawsze? i sie dziwie czemu takie pytanie? :scratch:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Pewnie roślina ma już 20cm i 2 listki.

P

predator

Guest
no pewnie możesz zostawić :)

[ Dodano: 2006-03-25, 00:07 ]
temat powinien leciec do kosza rozpie****aja mnie takie pytana nie wiedziałeś ze możesz zostawić światło 24h widze że musisz jeszcze dużo sie nauczyć :)

D

DrSpike

Guest
1st_Seed napisał:
ozpie****aja mnie takie pytana nie wiedziałeś ze możesz zostawić światło 24h widze że musisz jeszcze dużo sie nauczyć :)

No czlowiek uczy sie cale zycie i kto pyta nie bladzi, teraz juz bede wiedzial :sunny:

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Spokojnie przeciez nie kazdy z was byl od razu mistrzem .

R

rob68

Guest
czy mozna rozpoznac samosieje i czy dobre ziolo wyjdzie tylko z nasiona

R

rob68

Guest
dostalem roslinke 10 cm juz w doniczce czy warto zawracac sobie du.. czy jestem skazany na porarzke .pozdro

P

Pan Przypalony

Guest
Nie róbcie offtopa.

co do tematu:
DrSpike, twoja roślinka powinna być cały czas oświetlana (24 godziny na dobę - tzw. 24/0, lub 18 godzin światła i 6 ciemności - 18/6 dla oszczędnych), jest to sposób oświetlania podczas vegu. Kiedy będziesz chciał, by zaczęła kwitnąć - przestawisz na 12/12. Czy masz programator czasowy?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół