• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czego jej brak?

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
hmm sa to dolne liście wiec albo Azot albo PH albo za dużo wody
. Tez borykam sie z tym problemem w boxie teraz :freak:

TouchMyself

New member
Buchów
0
Woda raczej odpada bo ostatnio upały były.. jak to sprawdzić czy azot czy PH ? nie chciałabym jej zaszkodzić..

G

Gość

Guest
Na przenawożenie to nie wygląda bo by miała popalone końcówki tylko na niedobór Azotu jeśli przelanie odpada. A pH metr kupisz złociutka w ogrodniczym za 16.90 kupilem w piątek w sklepie o nazwie żelazny. <shiza>

dany1

Well-known member
Buchów
0
Miałem to samo, kreda nawozowa na ph + spora dawka biohumusa dała radę ;).

TouchMyself

New member
Buchów
0
no dobrze załóżmy ,że kupie ph metr i ph okaże się w porządku to azot jak wyregulować?

---------- Aktualizacja posta 13:24 ---------- Czas poprzedniego posta 13:21 ----------

no dobrze, dziękuję Wam. a taką kredę nawozową w małych ilościach można kupić?

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
biohumusem podlać przeciez ktos wyżej napisał

oleander

Well-known member
Buchów
0
Biohumus sie wolno przyswaja a tu trzeba szybciej zadzialac . Moze florovitem ten jest szybko przyswajalny albo jakis nawoz chemiczny. Pozdro

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no to niech kupi srodek z azotem ktury mozna lac pod rośline i robić oprysk , i niech zrobi te 2 czynnosci na raz . koszt jakiegoś srodka do roslin zielonych kosztuje z 7 zl max.

TouchMyself

New member
Buchów
0
biohumus mam wiec podleje, troche była niedokarmiana bo nie było mnie na miejscu więc może to pomoże. mam jeszcze drugą roślinkę ,która jest bardzo mała a zaczęła kwitnąć, co o tym sądzicie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół