nasiona marihuany

Czekając...az wyjdzie...

Wyszukiwarka Forumowa:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Jesli wsadzilem nasionko z kielkiem o dł. 0,5 mm do ziemi na glebokosc ok 1 cm to kiedy moge sie spodziewac jej na wierzchu???

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja jak tak zrobiłem miałem ją po 8 godzinach na wierzchu... wiesz hbsh zależy od odmiany, warunków itp. itd.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Trzymam na parapecie temp. 22 - 25 'C. Odmiana Lowryder.

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Akurat miałem takie same warunki... Sativka wyszła po 8 godzinkach, a lowryder po 10.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
No to mnie zmartwiles... ja juz mam 24h i jeszcze nic sie nie pokazalo! Kielek byl ladny jak wsadzalem do ziemi wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Nasionka kielkowaly mi dosc dlugo! Kielek pokazal sie dopiero po 30h! Moze jak dlugo kielkuja to i dlugo wschodza??? Hm????

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Mysle ze raczej nie! Jedna pestka mi zgnila jak kielkowalem wiec teraz z woda uwazam!

S

sdfsdf

Guest
hbsh napisał:
No to mnie zmartwiles... ja juz mam 24h
czlowieku spokojnie :) idz spac przespij sie i czekaj :) musisz byc cierpliwy bo cierpliwosc poplaca :) nie ma obaw dopiero minelo 24h nie ma co sie bac :)
ja mialem problem z jedna pestka ktora dostalem od Seed.pl i z ziemi wyrastala 3 dni i wyrosla a Ty sie boisz :) spoko czlowieku cierpliwosc poplaca :)
Pozdro! :thumright:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Juz kieleczki wyszyly! Jest Git :]

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
czemu marnujesz roslinke na parapecie??jak to dobra odmiana to dawaj pod swietlowki albo hpsa!!chco swietlowki sa lepsze na faze wzrostu!!!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Tak mam LR! Nie mam zadnych lamp bo nastawilem sie na hodowle outdoor! Chce tylko troche podchowac roslinke i wysadzam na out!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół