akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czerwone włoski i czerwone łodyżki liści

Wyszukiwarka Forumowa:

karaska

Well-known member
Buchów
0
To moje 3 pokolenie Passiona.
Wcześniej wszystkie wyglądały normalnie. Jedynie na jesieni robiły się czerwone od zimna.
Ostatnio patrzę a tu włoski od topów i łodyżki liści są czerwone.
Na dole przy łodydze w***ał się kret ale zrobił ten tunel na zewnątrz od krzaka.
Czy to możliwe, że ona pokazuje geny po swoich prapradziadkach?

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-302937

Krzak ma dopiero 110cm a rośnie już od 23 marca.

G

Gość

Guest
mialem kiedys podobny temat. nie wiem od czego to ale miale z niego lipe.

karaska

Well-known member
Buchów
0
lipe czyli co?
Zwiędła? Nie pacała? Psy cię złapały?

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
Passion Ci juz kwitnie?

Co do tematu, wczesniej zauwazylem Twoj topic ale nie zwrocilem wiekszej uwagi.
Teraz bylem na spocie i widze, ze moj jeden automat DR ktory ju kwtinie ma czerwone lodygi, takie az bordo, nawet włoski kwiatow brąz-czerwien-przezroczyste zalezy na którym odroscie.

Ogólem to gowno Ci pomoge, bo sam z tym narazie nic nie mam zamiaru robic, ale moge Ci powiedziec jedynie tyle, ze nie widze zadnych problemow ze wzrostem, wielkoscia kwiatow itp, przynajmniej tak wnioskuje kiedy patrze na WR, ktory byl wysadzony obok, w tym samym czasie.

Tabakus

Well-known member
Buchów
0
dołączam się do problemu, mam to samo, oceńcie zdjęcie:
red.jpg

soft&easy

Well-known member
Buchów
1
Czerwone łodygi to może być niedobór magnezu, potasu albo azotu, ale też u wielu odmian to coś normalnego.
Czerwone włoski są zastanawiające, może to taki fenotyp?

Ostatnia edycja:

dany1

Well-known member
Buchów
0
Mam to samo tylko przy Ak47 i również wydaje mi się że jest trochę mały jak na swój wiek...(połowa kwietnia)
Mam dziwne przeczucie że późno zacznie kwitnąć :/

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
elo, te łodygi to niedobór potasu, kupcie coś na flo, z tanich moge wam florovit polecić, jesienny bądź do pelargonii, ten drugi NKP 4-6-8 i na czymś podobnym możecie bazować, pozdrawiam

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Zastanawiałbym się też czy ten czerwony kolor to nie jest reakcja na nagły spadek temperatury, niby nie jest zimno, ale spadek o jakieś 15 stopni w niektórych częściach kraju był. W nocy nawet do 11/12 stopni spada temperatura.

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jesli roslinka wygląda zdrowo to ja bym obstawiał ze taki juz fenotyp, mam aktualnie hejza w coco i dostają wode z nawozami GH flora + explode o ec 2.2 ph 5.8, i mają sie swietnie ale łodyżki też są czerwone, nie sądze żeby pokarm był zle zbilansowany bo jade równolegle inną uprawe cheesów i nic takiego sie nie dzieje. Jesli ktos chce to wrzuce foto, ale ja bym sie tym nie martwił.

karaska

Well-known member
Buchów
0
Mam to samo tylko przy Ak47 i również wydaje mi się że jest trochę mały jak na swój wiek...(połowa kwietnia)
Mam dziwne przeczucie że późno zacznie kwitnąć :/

To co ty masz AK47 bez autoflo? Gdzie to wyrwałeś? Ma 3 miesiące i jeszcze nie kwitnie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół