akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy bez boxu, swiatla, bedzie gandzia.

Wyszukiwarka Forumowa:

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
posadzilem sobie w domu 2 gandzie rosna mi juz 4 dni maja gdzies po 5 cm
oswietlam je teraz zwykla 60W zarowka (lampka). A teraz pytania: :roll:
1). Czy wogole to co mi w taki sposob wyrosnie (bedzie kopalo)
2). Czy to wyrosnie ???? :wink:

Mozna to TU zobaczyc

....prosze was o jakies rady bo jestem poczatkujacym mlodym "gandzia hodowca"

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
nie chcialbym cie zdolowac, ale h*j z tego bedzie

S

Sed

Guest
MaoVi napisał:
2). Czy to wyrosnie ????

No napewno ci coś z tego wyrośnie po warunkiem że skombinujesz jakiegoś boxa
dasz do niego ze 4 świetlówki kompaktowe i dobrą wentylacje. Po jakimś czasie dorzucisz jeszcze dwie albo skombinujesz jakiegos hpsa i będzie git :mrgreen:
A co do mocy roślin to jak było dobre palonko to nasionka powinny też być dobre
oczywiście nie są tak stabilne jak te zakupione w jakimś porządnym seedbanku :mrgreen:

S

superadamcio

Guest
Z tego co wiem to w stanie wegetacji roślina tylko rosnie nie ma szans na kwitnięcie
bez baxa i oświetlenia przez jesienno zimowy seson bedziesz miał tylko chwasta który rosnie sobie powoli a tak przyspieszysz proces samego rozwoju rosliny jak i pozwolisz kwitnąć roslince :wink:

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
Myslalem ze cos z tego bedzie bo w lato zasadzilem (outdoor) w szczerym polu 2 gandzie i hodzilem do nich patrzec raz na 3-4 dni i wyroslo nawed dobre ziolko a bez zadnych dolomitow tylko czasem sobie kare robilem bo przynosilem troche naturalnego nawozu od koni... no ale czas jakos pomyslec nad jakims boxem... moze byc z kartonu :wink:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A zakwitły ci te w szczerym polu? jaka byla odmiana i jaki plon miales ?? :p

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem jaka to byla odmiana, bo dostalem same nasiona zawinete w papierku, nie czekalem az zakwitnie raz ja przyciolem, a polony ciezko zliczyc bo byla ona czesto obrywana przezemnie i przez mojego kolege ale "piatka" bitu chyba byla :)

Wogole zamierzam na rok 2006 zasadzic outdoor roslinke zwana Hollands Hope mysle ze to dobry wybor i zobacze co z tego wyjdzie :wink:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
nio hollands hope dobry będzie :) A co do twej roślinki to tak powiem: będzie rosła aż zdechnie :p

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
nie bedzie tak zle bedzie rosla jutro jak dostane jakis hajs to kupie z 1-2 jakies kompaktowki i zaraz je tam montuje na boki folie aluminiowa wogole git, juz wiem jak sie robi hash wiec moze za parenascie tygodni bede juz robil zdjecia hashu i moich topow (oczywiscie w to nie wierze :p ale fajnie jak mi sie uda)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół