• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy coś z tego będzie?

Wyszukiwarka Forumowa:

phoEnix128

Active member
Buchów
1
Witam,
Myślę o tym, czy by nie zasadzić swojej własnej roślinki, ale mam taki problem, że nie stać mnie na homeboxa, ani na rzadne nawozy i nie wiem czy mi coś z tego wyrośnie.

Myślę czy by na dzień tego nie wystawiać na parapet aby miało słońce.

Co o tym myślicie będzie coś z tego?

Bombs

Well-known member
Buchów
0
Coś tam z tego na pewno wyrośnie. Ale bez nawozów ani bez typowych rzeczy potrzebnych do hodowli będzie poprostu o wiele mniejszy plon. ;) Czasami i nawet może nie wykiełkować ziarenko .:zjarany:

Amnezia\|/Haze

Well-known member
Buchów
0
ee tam bombs z tym nasionkiem przesadzasz :) no ale z nawozami sie zgadzam sa potrzebne ale i bez urosnie ! Ja uwazam ze mozesz przeciez samemu zrobic boxa zawsze sie materialy znajda :) pozdro ! :smokee:

Bombs

Well-known member
Buchów
0
No oczywiście, że można samemu zrobić . Ale jak Cię nie stać na homeboxa to skąd Cię bedzie stać na nawozy , lampy do tego boxa i inne rzeczy ? :D a nasionko przeciez ma prawo wgl nie wykiełkować . ;) Nawet precursching może nic nie dać . ;):zjarany:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Witam,
Myślę o tym, czy by nie zasadzić swojej własnej roślinki, ale mam taki problem, że nie stać mnie na homeboxa, ani na rzadne nawozy i nie wiem czy mi coś z tego wyrośnie.

Myślę czy by na dzień tego nie wystawiać na parapet aby miało słońce.

Co o tym myślicie będzie coś z tego?
łeeeeee kup ziarenka af fem , i na spota ,innej opcji NIE MA !!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół