akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy coś z tego jeszcze będzie

Wyszukiwarka Forumowa:

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
szkoda że nie zrobiłeś jak pisał stu- lampa w srodek i próba zrobienia virtualnego coloseum.
Jak masz ustawione światło tzn. ile godzin dnia ile nocy?

Nie będę dokładał lampy, 150hps to i tak dużo.
Miałem prawie, że non stop światło włączone jako, że myślałem, że to automat ale od wczoraj zmieniłem na 12/12 w celu sprawdzenia czy to aby przypadkiem nie jest odmiana zwykła, nie automatyczna. Nie wiem, bardzo dziwnie to dla mnie wygląda a zaznaczam, że to nie jest moja pierwsza uprawa i nie chodzi mi o wygląd 'badyla' tylko o to, że stanęła jakby w rozwoju. Wydaje mi się, że to nie możliwe, żeby odmiana nie automatyczna zakwitła przy fotoperiodzie 24h ale już naprawdę sam nie wiem....

bogdan mówi bongo

Well-known member
Buchów
0
już w zeszłym tygodniu ustaliliśmy że to nie automat, skoro cały czas leciałeś 24/0 to to dużo wyjaśnia- chciała zakwitnąc ale nie mogła, może teraz zacznie puchnąć jak bedzie miała 12 h nocy

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
Teraz to dopiero się zacznie wyciągać, ech a ja myślałem, że to automat....

G

Guest

Guest
co to za pestki ziomek , z kąd je masz napewno jest to co ma byc bo jakos dziwnie to wygląda :)

unnamed

Well-known member
Buchów
0
ustaw lampe na ścianie, krzaka pod przeciwległą ścianę, jakąś siatkę żeby się nie pieła za bardzo do lampy i grzej dalej, może tą stówę wyciągniesz :).pozdro

G

Guest

Guest
a ja ci radze tak wypie**** to jak najszybciej ziomek i nietrac energi na byle co bo to niejesT MJ TYLKO SIEJA JAKAS albo przemysłówka to jest pewne na 1000% , czy nikt z tych odwiedzających niezna sie na MJ przeciez to oczywiste jest widac to na zdjeciach oczywiscie po lisciach , czy nikt z was niewidział sieji albo przemysłówki ja piernicze stawiam na to swoją reputacje ze to niejest MJ .......:pl:
ps; ma moze dziwny ostry i mdlacy zapach ?

volkanetta

Well-known member
Buchów
1
Coś mi się zdaje że kolega zielona mila może mieć racje, moja babcia uprawiała i dokładnie takie same były, tez pięterka co kilka cm i tak przez kilka metrów i mówiła że jest dobra tylko do odstraszania kretów, bo te co się pali to inne są.
ostro już pewnie zapodaje co ?

Ja z kolei poradził bym żeby nie zabijać tylko uwolnić i wypuścić na świeże powietrze

pozdrawiam luźno

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
1
lol co to za pestki ? skad i niby co za odmiana ?
co to za lampa ze one takie badylaste :eek:oo
nie wiem czemu ale pierwszy raz to widze, i mam lekko beczułke ;]]]

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
No to wyszła mała beka, bo te pestki są właśnie od ciebie zielona mila
Niestety ale nie mam za bardzo możliwości wy***ania jej na OUT.
Zobaczę co z tym będzie jeszcze przez kilka dni przy 12/12
No i jeśli chodzi o zapach to w sumie w ogóle nie ***ie co już jest samo w sobie dziwne.

PS, sadziłem już też inne twoje pestki, były ok. Także nie wiem czego to może być wina. Prawdopodobnie to ja z***ałem, bo roślina nie dostawała żadnych 'witamin', tylko woda i nawóz. Brakowało jej pewnie makroelementów i to pewnie dlatego te liście wyglądają tak dziwnie.

Ostatnia edycja:
G

Guest

Guest
słuchaj ziomek -mogło tak byc ze w tych nasionach kture ci dałem mogło sie znalesc jaks sieja , poniewasz jak robiłem pestki i jak poszedłem we wrzesniu po nasionka to po drodze znalazłem pare siejek wiec te k***y mogły mi zapylic te moje i sie co niec wykluło siejek , chociaz nasiona były sortowane i wybierane te najlepsz małe okrągłe i brązowawe wy***ałem bo takie ma własnie sieja ale jakies mogły sie zachowac , szkoda ze tak wyszło ( moze i to twoja wina ? ) jak mówisz ale wydaje mi sie ze ja popełniłem błąd , ja narazie takiego problemu niemiałem wejdz na mój out 2012 tam mam pare tych pestek co ci dałem i narazie jest za***iscie :)

ps; wynagrodze ci to w nowych pestkach na jesień jak nic z tego niebedzie bede miał 4 odmiany af regi ,i bb x es x twilight femi jak wyjdą oczywiscie ;) wiec bez obaw pestki zawsze bedziesz miał jak co i mam jeszcze wiele innych odmian af i normalnych ;)
POZDRO ....:bongo4:

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
Czy z tych pestek co dostałem od ciebie wcześniej, były jakieś sativki? Bo mi to właśnie przypomina sative, a w twojej fotorelacji Outa widziałem po liściach jakby same indyjki.

Barak

Well-known member
Buchów
0
Czy z tych pestek co dostałem od ciebie wcześniej, były jakieś sativki? Bo mi to właśnie przypomina sative, a w twojej fotorelacji Outa widziałem po liściach jakby same indyjki.
zrób jej test na geny :lol3:.
indica może być duża i sativa mała, tutaj nie ma "na oko".
przewaga danego genu może ewentuanie na wzrost wpłynąć 25%, a ty tam chyba 1,5metra zrobiłeś (bo złe warunki) <shiza>

Lucyf3r

Active member
Buchów
0
zrób jej test na geny :lol3:.
indica może być duża i sativa mała, tutaj nie ma "na oko".
przewaga danego genu może ewentuanie na wzrost wpłynąć 25%, a ty tam chyba 1,5metra zrobiłeś (bo złe warunki) <shiza>

I właśnie tę przewagę ''genu'' określa się na podstawie wyglądu liści więc po co pie****isz?

Barak

Well-known member
Buchów
0
I właśnie tę przewagę ''genu'' określa się na podstawie wyglądu liści więc po co pie****isz?
jak dla mnie liście jak paluszki.
btw może dodałbyś nowe zdjęcie roślin? sam jestem ciekaw czy dają radę<shiza>

G

Guest

Guest
jesli ci dawałem to tylko rudealisa z duzych odmian resza to af,y były
ja mam mieszanke ale wiekszosc to indyjka sativy są po drugiej stronie spota na zdjęciu ich niewidac ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół