• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy cos z tego bedzie?

Wyszukiwarka Forumowa:

kaku007

Member
Buchów
0
Witam chcial bym sie spytac czy cos z tego bedzie roslinka (no name) ma juz 29dni. roslinka jest blada niewiem co jej jest? (ostatnio duzo padalo)

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
zmarnowałeś pół wiadra, wyrósł ci badyl i w dodatku nie bedzie za duży bo ma mało miejsca na korzenie.

kaku007

Member
Buchów
0
spoko juz nasypalem ziemi do samego wierzchu . ale niewiem czemu ona jest taka blada?????? jeszcze jej nie nawozilem niczym dopiero pierwszy raz podlalem ja biohumusem.

Placebo

Well-known member
Buchów
0
aaa więc skoro dosypałeś ziemmi to korzenie wykorzystają to rozrastając się ku górze? troszke nie logiczne ale okej. poczytaj o niedoborach.. na moje oko nie wygląda najgorzej ale jak na 29 dni to mala, moze zbyt ziemie uklepałeś i korzenie nie umieją się przebić by czerpać więcej składników z ziemii.. powodzenia

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
Trochę lipa mogłeś odrazu po sam brzeg wiadra sypać ziemi bo brzegi wiadra zasłaniał rano i po południu słońce przez co masz badyla, blada tez moze byc od braku słońca po biohumusie powinno być dobrze a ziemi to wal pod same liście

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
Po pierwsze ile w tym miejscu masz tam słońca ? Po następne lepiej będzie jeśli wykopiesz dołek kupisz ziemię lekko wymieszasz z tą spotową ziemią i dasz dolomitu 1 łyżkę stołówą na litr ziemi i posadzisz tam, szkoda blokować mu miejsca na korzenie <lol>

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Weź ja przesadź do większego wiadra lub do dołka i podsyp ja ziemia pod sama łodygę i będzie git

rolnikos

Active member
Buchów
0
spoko juz nasypalem ziemi do samego wierzchu . ale niewiem czemu ona jest taka blada?????? jeszcze jej nie nawozilem niczym dopiero pierwszy raz podlalem ja biohumusem.

jest blada ponieważ potrzebuje słonca:lol3:

User420

Cannabis Man
Weteran
Buchów
0
Po jakiego chu*a odświeżasz takie stare wątki ?
śmietnik robisz z forum !
To już 7, jeszcze kilka i odpoczniesz od forum :)

Tyskie666

Member
Buchów
0
Malo Swiatla moze , muissz go przesadzic malo ziemi , pogoda zrobila swoje . ziemie masz jakas zla Sprawdz Sobie PH ziemi

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół