akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

czy cos z tego wyjdzie?

Wyszukiwarka Forumowa:

FarmerSpryciarz

Active member
Buchów
27
Siemanko posiadam 4x auto od pana pestki
1x auto lemon haze
1x star kush f1
1x white widow x crystal meth
1x amnesia haze xxl
i teraz ostatnio jedna wyginalem zeby te mniejsze topki mialy swiatlo i ogolnicze pytanie czy cos z tego wyjdzie staram sie trzymac wilgotnosc tak od 40rh do 45rh% i czy to dobrze? zmiejszyc? zwiekszyc? mam osuszacz wiec mi to obojetnie tylko co mam dalej zrobic amnesia i lemon jakies mocno biedne jakby cos chcialy ale podlewam co 2 dni nawoz flora nova bloom 0,5ml na 500ml i podlewam 500ml na doniczke i za 2 dni woda i tak w kolko tylko no narazie jakas dziwna jest moze wieksza porcja moze mniejsza nie wiem dajcie znac daje tutaj fotki
IMG_7799.jpg

IMG_7872.jpg

IMG_7877.jpg

IMG_7875.jpg

dodam ze to moja pierwsza amatorska uprawa wiec licze na opie**** i rady

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,505
Odznaki
4
Nie widać niedoborów, wielgotność jak na początku kwitnienia, czyli około 60% może być, a przy średnio zaawansowanej zejść do 50 %, na zaawansowanym kwitnieniu trzymać się 40-45 %.

FarmerSpryciarz

Active member
Buchów
27
Nie widać niedoborów, wielgotność jak na początku kwitnienia, czyli około 60% może być, a przy średnio zaawansowanej zejść do 50 %, na zaawansowanym kwitnieniu trzymać się 40-45 %.
a moge po prostu teraz trzymać te 40%? bo troche lipa zeby zwiekszyc tą wilgotnosc

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,505
Odznaki
4
a moge po prostu teraz trzymać te 40%? bo troche lipa zeby zwiekszyc tą wilgotnosc
Możesz, nic im się nie stanie, ważne byś na zaawansowanym kwitnieniu miał niską wilgotność, bo inaczej jest ryzyko pojawienia się pleśni w topach i straty plonów.

Llewelyn

Well-known member
Buchów
33
Nie wyglądają źle. Coś z tego będzie. Pozdro i z fartem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół