akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy da się wyleczyć nerwice/depresje lsd/lsa albo extazy??

Wyszukiwarka Forumowa:

smakowicz

Well-known member
Buchów
0
Witam, zakładam ten temat by sie ostecznie dowiedziec czy takie środki sa mi w stanie pomóc na dłuższa metę.
Choruje na depresje i nerwice od 2 lat, leki ani psychoterapia mi nie pomgają.
Leki jakie brałem/biore to antydepresanty SSRI bodajze ,czyli citronil, zoloft, arketis, mozarin.
Sport też troche uprawiam ale nic nie pomaga!!

Zażywanie LSD/LSA albo extazy przez jakis czas w małych dawkach moze sie okazac moja ostatnią deską ratunku.

Zaznaczam, że nic nie ryzykuje.
Czy zdechne czy nie, czy mi sie jeszcze bardziej popie****i w głowie to nie ma znaczenia, bo poprostu tak sie nie da dłużej żyć!!

Jakie jest wasze zdanie na ten temat. ??

Chciałem zaczac od 1/5 dawki a potem za każdym razem stopniowo zwiększać.
Depresja jest spowodowana nerwicą w moim przypadku.
Mam masę lęków w każdym aspekcie mojego życia.

Obecnie najbardziej doskwiera mi ogromna derealizacja:
-tak jakbym już nie zył na tym świecie,
-nie odczuwam zbytnio emocji.
-99% mojego życia dzieje sie w głowie a 1 % w rzeczywistości, podczas gdy u normalnego zdrowego czlowieka jest odwrotnie - czyli 99% to jest życie w rzeczywistości a 1% myślenie, życie w głowie, umysle.
-Mało widze, mało słysze, mało czuje.
-Słabo konkaktuje.
-Mam hujową pamięć.
-Za***iście szybko mi leci czas.
-Nie moge sie na niczym skupić.
-Mam ciągły dialog w głowie, gadam sam ze sobą.
-Bardzo dużo myśle o bzdurach i czymś niesensownym.
-Mam natrętne mysli.

-Nie ma sensu życia, żadnych perspektyw

Lekarze mówili, że ta derealizacja jest spowodowana przewlekłym lękiem, ktory mam.

Od 2 lat coraz bardziej mi sie pogarsza a nie poprawia pomimo leczenia lekami i terapią!!!
leki mialem zmieniane 4x.
W szpitalu psychiatrycznym tez byłem, żeby mi ustawili leki i nie bardzo to poskutkowało.

Jest poprostu coraz gorzej.
Nie chce widziec postów w tym temacie odnośnie marihuany, gdyż wogule sie one tutaj nie przydadzą.

W tym temacie chce sie dowiedziec czy takie srodki psychoaktywne moga mi pomóc, ewentualnie może ktoś coś napisac o konkretnych lekach.

Narazie to zależy mi najbardziej na wyjściu z tej derealizajcji.

Medyczna andydepresyjna marihuana pomogłaby tylko usunąc objawy depresji i nerwicy więc na dłuższa mete odpada. Poza tym obawiam sie, że będe miec jeszcze większą derealizacje po paleniu mj, więc stanowczo odpada.

Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :]

eLUCe

Well-known member
Buchów
0
LSD i grzyby mogą Cie wyleczyć ale tylko pod opieką terapeuty (w USA podobno są terapie grzybowe), sam nie próbuj bo to może działać w 2 strony - jeśli dopadną Cie złe myśli może byc koszmar...
Extacy (MDMA) jeśli masz pewne źródło może pomóc w leczeniu fobii społecznej jesli takową masz i bardziej zbliżyć sie do ludzi - efekty są dość trwałe, to nie tak, że jak przestanie działać to czar pryska.

ww sub. w odpowiednich rękach mogą być z dużym powodzeniem stosowane jako lekarstwa. Bez odpowiedniego przygotowania i znajomości sub. nic w siebie nie wrzucaj.
Poza tym ważna jest dieta + sport, w jakimś temacie o tym pisali, zacznij od tego:salut:

DanishFarmer

Well-known member
Buchów
43
Miałem podobnie, tylko że ja mam adhd i mi pomaga amfetamina. Za małolata brałem leki z amfetaminą na adhd jakieś 25mg na dzień. Jak mnie złapała taka nerwica to brałem co rano 100mg amfetaminy, po tygodniu wszystko przeszło a męczyło parę lat. O LSD się nie wypowiem bo nie brałem, a trawki już nie palę oporowo ;)

@
Dawki się stopniowo zmniejsza a nie zwiększa ;)

LR#2

Banned
Buchów
0
no ja mam lek na tiki przy ADHD wiecie o co chodzi
ja mam ADHD bardzo rozwinięte gdy się zdenerwuje to włącza mi się agresja i mam tiki np. niekontrolowane ruchy oczami lub wymachiwanie rękoma tak jakby skurcze i gdy byłem na dyskotece zażyłem extazy i tików nie miałem naprawdę nie miałem
czytałem trochę na ten temat i extazy pomaga opanować tiki takie jak przy ADHD ruchowym i zespole touretta
jak wiadomo jest to niezdrowe łykać extazy
ale stany badają to

kubolelum

Well-known member
Weteran
Buchów
0
samemu raczej trudno bo będzie brakowało punktu odniesienia i możesz tak błądzić błądzić błądzić latami - z ludźmi szczerymi i doświadczonymi w tej materii może być łatwiej . Ale po drodze wpadniesz w wiele rynsztoków wypełnionych cierpieniem wiedz to .

przy okazji w czechach organizują polacy takie ceremonię 3 , 4 dniowe w roli głównej występuje ayahuasca - ludzie Ci ponoć wiedzą co robią - zobaczę w czwartek hej ho !

smakowicz

Well-known member
Buchów
0
Poza tym ważna jest dieta + sport, w jakimś temacie o tym pisali, zacznij od tego:salut:
a wiec tak: uprawiam troche sportu, źle sie nie odżywiam i to mi nic nie daje , sport jest dobry na lekka depresje spowodowaną chwilowym dołem albo jakims niepowodzeniem a nie depresje wywodzącą sie z nerwicy i lęków. Tak więc sport i dieta odpada.

Co do amfetaminy to raczej sie za to brac nie bede, ni wydaje mi sie żeby to wyciągneło człowieka na dłuższa mete z lęków depresji czy derealizacji.

kubolelum napisał:
samemu raczej trudno bo będzie brakowało punktu odniesienia i możesz tak błądzić błądzić błądzić latami - z ludźmi szczerymi i doświadczonymi w tej materii może być łatwiej . Ale po drodze wpadniesz w wiele rynsztoków wypełnionych cierpieniem wiedz to .
przy okazji w czechach organizują polacy takie ceremonię 3 , 4 dniowe w roli głównej występuje ayahuasca - ludzie Ci ponoć wiedzą co robią - zobaczę w czwartek hej ho !

oco ci chodzi z tym że wpadne w rynsztok wypełniony cierpieniem??

Czy organizatory tej ceremoni przy pomocy ayahuasci sa terapeutami czy zwykłymi ludźmi?? daj mi jakieś na miary na ta ceremonie.

kubolelum

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z mojego doświadczenia wynika że to po prostu droga bez odwrotu , wpisz sobie w google ayahuasca i chyba drugi wynik - to strona z wieloma info

Lek

Well-known member
Buchów
0

Sorry, ale kategorycznie nie moge sie z tym zdaniem zgodzic i wrecz odradzam. Ci ludzie napewno Cie nie wylecza. Zapomnij o tym. Wrecz przeciwnie ja poczulem sie po wizycie u nich hu**wo. Napewno nie sa prawdziwymi curanderos a to, ze jeden z nich pracowal przy osobach chorych psychicznie to nie czyni go jeszcze teraputa. Tak, jak kazdy z nas ma swoje wady i zalety tak jeden z nich ma zbyt wysokie mniemanie o sobie oraz duzo nagormadzonej agresji. Nie watpie w ich dobre intencje, chec niesienia pomocy i uswiadamiania innych, ale na zdrowy rozsadek. Oczekujesz, ze podejda do Ciebie indywidualnie kiedy maja do ogarniecia 20 osob. A nawet, jesli jeden z nich przesiedzi obok Ciebie jedna noc to i tak Ci nie pomoze. Wiesz czemu? Bo on tego nie przerobi za Ciebie. To ty musisz odreagowac nagromadzony bol, lęk, gniew, zlosc i nienawisc. Musisz przezyc zlosc i gniew do swoich rodzicow za to jak Cie traktowali. Odreagowac te wszystkie sytuacje z dziecinstwa, ktore byly bolesne. A to co opiekun moze zrobic to jedynie powiedziec Ci co on czul podczas sesji. Czy jest gorszy od teraputy bo nie ukonczyl 5 lat psychologi? Nie. Bo psycholog to tez czlowiek i moze sie mylic albo najzwyczajniej w swiecie Ci nie pasowac,ale napewno nie polecam Ci jakiegos apodyktycznego goscia, ktory mowi Ci, ze wie lepiej co Ci dolega. Dlatego to co Ci proponuje to zaczac od terapii indywidualnej z hipnoza. Ustawien hellingera i rownoczesnie samemu robic sobie sesje z Ayahuasca, San Pedro lub grzybkami. Pytac, pytac i jescze raz pytac. Zadawac sobie w trakcie ceremoni duzo pytan, na ktore Aya da Ci odpwiedzi. Nie oczekiwac, ze Aya za Ciebie wyleczy tylko czekac co Ci pokaze i omawiac to na terapii z psychologiem. :) Pzdr.

Kai Greene

小賈姬 十面埋&
Weteran
Buchów
7
Spróbuj koksu, poczujesz sie jakbys Boga za nogi złapał :)

Maniak

Go Hard or Go Home
Buchów
137
Co do amfetaminy to raczej sie za to brac nie bede, ni wydaje mi sie żeby to wyciągneło człowieka na dłuższa mete z lęków depresji czy derealizacji.
tego nie bierz, na zejsciu bedizesz sie czul 100x gorzej niz przed wzieciem, i pewno wyskoczysz z okna, pozatym przy dluzszym stosowaniu wyzera ci organizm, oraz w glowie robi Ci bardzo duze zmiany ktore w Twoim rpzypadku na pewno beda na sporą niekorzysc.

ecstasy - dobra opcja, to moze Cie wyleczyc... ale to akurat sie dawki zwieksza bo 1 pigula na poczatku, a za 2 miechy juz 10 jadlem, tylko to musi byc ecstasa nie zadne pikse na dopach ktore sa teraz w pl (5 lat temu w pl byly dobre piguly), lec do NL tam naruchasz i tam masz testery pigul do kupienia i bedziesz wiedzial co zazywasz musi byc to MDMA nie zadne pochodne MDxx ktore sa zwyklymi RC - czyli dopami, co prawda po dluzszym zazywania ecstasy stajesz sie debilem - co w Twoim przypadku odciazy Cie od zbednych mysli, ale na ten efekt ustepuje gdy to odstawisz, lecz na pewno bedziesz po tej terapii duzo szczesliwszym czlowiekem(mimo iz mdma wysysa cala dopamine), sa ksiazki o mdma jak uratowaly ludziom zycie itp.

lsd nie jadlem, ale czytalem o leku na herionistow ktory dziala na bazie lsd ze wchodzisz w glab siebie i sam swoj problem rozwiazujesz, niestety nie wprowadzili go nie wiem czemu i czytalem o tym dosc dawno, lsd z tego co wiem dziala podobnie, wiec mozesz sprobowac, ale tam tez sa bad tripy... czego przy ecstasie nie ma.

grzyby - nie wiem czy na dluzsza mete by pomogly, niby na poczatku godzina smiania a smiech to zdrowie, potem zatrucie pokarmowe i halucynacje, bardzo przyjemne to wszystko ale czy rpzez halucynacje bardziej Ci sie nei popie****i w glowie ? te z LSD maja inny wymiar niz te z grzybow, pozatym grzybki zarlem tylko raz, i nie mam pojecia jak dzialaja na czlowieka przy dluzszym stosowaniu, tu by musial ktos naniesc swoja poprawke kto je jadl czesto ;]

Ostatnia edycja:
S

Sławuś z council estate.

Guest
Gratuluję odświeżenia starego wątku : )

Horrorshow86

Well-known member
Buchów
6
Chciałbym wiedzieć co u tego gościa ale pewnie już się nie dowiem... Mam podobne problemy i dylematy obecnie, piekło

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół