nasiona marihuany

Czy dawać dolomitu ?

Wyszukiwarka Forumowa:
S

SZALONY KNOB

Guest
Mam pytanie umnie w ziemi jest pełno wapienia i niewiem czy dawać w takiej sytuacji jeszcze dololitu ?

S

SZALONY KNOB

Guest
Wiem pełno w ziemi tego zółtego kamienia wapienia bo umnie go kiedyś wydobywali i niedaleko mnie był też wypalany.

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
zrób test ph, jeśli bedzie ph 7 to możesz sobie podarować dolomit, ale wątpie żebyś miał takie ph

P

predator

Guest
Dolomit jest nie zbedny do życia rośliny. Napewno pomoże roślinie jeśli jest chora :)

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Ja uzywam odzywek Canna Terra vega i Terra Flov ;]

B

bobo

Guest
Cena dolomitu w "Obi" wynosi 10 zeta za 10 kg.
A Ja spotkalem ogrodniczy w ktorym 10 kilo kosztuje 3.5.
Róznice widac golym okiem...

kayaman

Well-known member
Buchów
0
bobo napisał:
Cena dolomitu w "Obi" wynosi 10 zeta za 10 kg.
strasznie drogo , i to jeszcze jest duży sklep więc powinno być tanio, ja kupiłem za 4 zł -10 kg

kreha_pl

Member
Buchów
0
Moim zdaniem kolega @quakemind@ ma tutaj ogromna racje. Zrób test i wtedy zobaczysz co ta ziemia jest rzeczywiscie idealna.

A swoja droga to 10 kg dolomitu kosztuje max do 6 PLN a jesli znacie jakies inne to moze poprostu sa za drogie :) Trzeba szacunkowo jak najmniejszymi kosztami zrobic uprawę :pr:

kayaman

Well-known member
Buchów
0
czesc , mam takie pytanko apropo dolomitu , 3\4 szklanki na jedną miejscówke ,czyli te 10 kg na ile spotów starczy ?? troszke głupie pytanie ,ale tak mi sie nasuneło na myśl

B

bobo

Guest
Ja 5 kilo dolomitu zużylem na 21 dołków. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

SKiP

Well-known member
Buchów
0
Czy kupie ziemię ogrodniczą z odpowiednim ph i nie bede jej mieszal z zadna inna ziemia musze dodawac dolomit i placek krowi ? :flower:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół