• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Czy dojdą do połowy października?

Wyszukiwarka Forumowa:

Portmale

Member
Buchów
0
Witajcie

Na początku czerwca zasadziłem Automazara i Sativę. Wyglądają dosyć przyzwoicie, obie są zdrowe. Chciałbym poznać waszą opinię. Czy uda mi się z nich coś zebrać do połowy października? Wydaje mi się, że ta mniejsza roślinka (Automazar) jeszcze da radę, ale ta większa chyba nie bardzo. Nie pojawiły się na niej jeszcze żadne kwiatostany. Kiedy zamawiałem nasiona, sprzedawca zapewniał że są feminizowane. Co o tym sądzicie?

Do tego nie używałem żadnych nawozów, ani nawet dolomitu. No i zostaje jeszcze sprawa pleśni. Bo kiedy nadejdzie słota, będę potrzebował jakiegoś środka przeciwpleśniowego, zatem doradźcie jaki.

Pozdrawiam serdecznie

- Automazar

- Sativa

E

Eszterebeszte

Guest
Obie roślinki mogą być feminizowane, ale automatycznie zakwitająca jest ta pierwsza, ona powinna dojść. Druga to raczej pełnosezonówka, która wątpie, że dojdzie, ale powodzonka trzymam kciuki:)

letitbe

Member
Buchów
0
Automat dojdzie, a co do sativy daj lepsze zdjęcie, choć wydaje mi się że jeszcze w ogóle nie zakwitła więc będzie problem. Na pleśń miedzian ;)

Portmale

Member
Buchów
0
A czy nic im się nie stanie, kiedy przyjdą przymrozki? No i czy nawożenie ich będzie konieczne do uzyskania owocowych zbiorów, sądząc po ich wyglądzie?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół