• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy dojdzie w ok. 3 tyg.?

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

soroka21

Member
Buchów
0
Witam, mój akacz (automat) o którym już tu pisałem ze 2, 3 razy, kwitnie już ok. 35 dni (na pewno ponad miesiąc). Kokosów z niego nie będzie (roślinka ma jakieś 60 cm wzrostu), ale liczę chociaż na te 10 gramulców...
Dużo jest już długich, brązowych włosków, bardzo mocno zroszona jest
Jak myślicie... czy zdąży dojść do okolic 20 września, moze trochę wcześniej? Przydałoby się na ten czas <coolpalacz>

Sory za trochę rozmazane zdjęcia, mam nadzieję, że widać w miarę...

tony44

Well-known member
Buchów
0
noze dojs a wcale nie musi musisz dac ten cenny czas :) ale powinna sie wyrobic z fartem

znajomyy

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mysle ze powinna dojsc ale nie daje 100% bo pogoda róznie moze być

sid000

Well-known member
Buchów
0
ku**a nic jej nie lej przez 3 tygodnie spokojnie dojdzie...
krzakopulos skąd ty informacje bierzesz jak chcesz to możesz sam to gówno palić jak ci się podoba to do płatek sobie dodaj .....Smacznego
:jaraczz:
Oczywiście możesz lać inne nawozy na Flo ale broń boże ripena ani pryskać brixem możesz sobie melasą podlewać ;)

S

Sławuś z council estate.

Guest
Jo, za 3 tyg juz mozesz zbierac i bedzie troszke palenia. Jesli plesn nie wpie****i.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół