• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

czy dojdzie

Wyszukiwarka Forumowa:

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jezeli to naprawde amnezja to nie dojdzie, a jak dojdzie to bedzie niedojzala .

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Epic Fail , mają racje . Trzeba trochę poczytać , od tego jest forum.
Możesz sklepać boxa i przesadzić ją jeszcze aż dojdzie, ale nie gwarantuje czy korzenie dadzą radę.

damian14

Member
Buchów
0
mari

mam takich krzakow 15 i w tym tez jakis 1 blackbeery to tez nie dojdzie czy dojdzie

---------- Aktualizacja posta 14:34 ---------- Czas poprzedniego posta 14:31 ----------

Amnesia Ak Feminizowane - krzyżówka odmian Amnesia oraz Ak48. Słynna Amnesia która długo kwitła została skrzyżowana z odmianą Ak48 dzięki czemu czas jej kwitnienia znacznie został skrócony. Odmiana bardzo łatwa w uprawie, mocna, dająca bardzo zadowalający plon. Jest to odmiana do uprawy na dworze i w pomieszczeniu.

feminizowane 100% żeńskie: tak
na dworze: od kwietnia do października
w pomieszczeniu: 100 dni
wysokość rośliny na dworze: do 250 cm.
wysokość rośliny w pomieszczeniu: do 150 cm.
plon z jednej rośliny na dworze: do 250 g.
plon z jednej rośliny w pomieszczeniu: do 130 g.
duża zawartość THC: 18-20%

---------- Aktualizacja posta 16:09 ---------- Czas poprzedniego posta 14:34 ----------

na tych zdjeciach widac wloski jakies czy ona by miala zamiar zakwitnac i czy z nowymi okolicznosciami ona dojdzie czy nie?

G

Gość

Guest
jak to z ak zkrzyzowane to ma szanse dojśc ale musisz trqafić na łady wzesień i pocżatek paź inaczej zle wróze

pocżatki kwitnienia juz widać ale droga jeszcze daleka

ganjalove

Well-known member
Buchów
0
ja mam amnesie na out. i wszystkie mi kwitna pieknie :) amnesia ma to w sobie ze baardzo dlugo kwitnie :)

damian14

Member
Buchów
0
mari

jeszcze mam pytanie odnośnie mojej roslinki czy jakbym ją przykrywal płachta 12 /12 zrobil to cos by dalo zeby zakwitla?

---------- Aktualizacja posta 02-09-2012 02:41 ---------- Czas poprzedniego posta 31-08-2012 18:12 ----------

Czy może ktoś odp

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Przykryć czymś ciemnym można jak najbardziej. Znajowy używa czarnych worków na śmieci. Dobrze byłoby zrobić coś aby przykrycie nie dotykało rośliny. Myślę, że mogą wystarczyć 4 wbite w podłoże patyki. Może nawet 3 albo 2.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół