• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Czy dredy przeszkadzają ?

Wyszukiwarka Forumowa:

SwMarjan

Well-known member
Buchów
0
Witam . W ostatnich tygodniach myśle sobie czy by nie zrobić sobie dredów . Narazie mam włosy krótkie ale będe zapuszczał a potem dokręcał z innych włosów . Dredy znajdowały by sie tylko z tyłu głowy , chciałbym tak z 10-12 . I jest pytanie czy dredy przeszkadzają w życiu codziennym? Czy są uciążliwe w normalnym funkcjonowaniu :lol3: Dodawajcie też zdjęcia swoich dredów jeśli możecie. Jeśli nie piszcie ile macie dredów i jak długo . Dzięki z góry

G

Gość

Guest
mi tam nie przeszkadzają, na początki jak mialem niedokrecone koncowki takie pedzelki to mi to w oczy wchodziło ale od kiedy dokreciłem to nie przeszkadzają napewno kiepsko się to myje. Mam 41 dreadów :D a nosze od kwietnia dopiero, rób dready i nie p****** :)

SwMarjan

Well-known member
Buchów
0
słyszałem że po 6 miesiącach można normalnie myć dredy. Te dokręcane z innych włosów też?

krymic21

Well-known member
Buchów
0
dredy zgredy po co wam ludzie dredy do szczęścia nie czaje tego palisz to palisz a nie se dredy robisz

SwMarjan

Well-known member
Buchów
0
nie robie dlatego dredów że pale , tylko dlatego że mi sie podobają .

G

Gość

Guest
normalnie myjesz jak se skrecisz dready to za 3 dni juz myjesz, co Ty 6 miesiecy chcesz nie myć włosów ?:O

SwMarjan

Well-known member
Buchów
0
nie :lol3: źle napisalem , słyszalem ze po 3 tyg od zrobienia dredow mozna myc samą wodą a po 6 miesiacach normalnie szamponem . Ale nie wiem czy to kolejny mit o dredach

SwMarjan

Well-known member
Buchów
0
sam jesteś piz*a , jest odpowiedni dział do takich tematów jak ten . Forum schodzi na psy jak widze takie posty jak Twój powyżej .

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Dready można już myć ok. 2-3 tygodnie po zrobieniu, wtedy będą już ładnie zbite. Czy przeszkadzają? Hmm na początku trochę trudno się przyzwyczaić, no i wiadomo trzeba poświęcać im więcej czasu niż zwykłym włosom.

G

Gość

Guest
Miałem dredy pół roku i powiem wam ze to był najgłupszy pomysł na jaki moglem wpasc, bardzo lipnafryzura do utrzymania, trzeba naprawde duzo czasu poswięcic zeby dredy wygladały jako tako...nigdy wiecej, u innych mi sie podobaja ale sam bym juz nigdy se niezrobił raczej.....

Biff

Well-known member
Weteran
Buchów
2
sam jesteś piz*a , jest odpowiedni dział do takich tematów jak ten . Forum schodzi na psy jak widze takie posty jak Twój powyżej .

chodzi o to że dredy są ok ale nie doczepiane tylko z własnych długich zapuszczonych włosów ... to takie oszukiwanie samego siebie,doczepianie można to porównać do botoksu, powiększanych cycków itp :p

the-smoker

Banned
Buchów
0
jak ktos sie pyta czy dredy przeszkadzaja to po ch. chce je zrobicc ? mamo chce zrobic tatuaz, czy to boli ?! :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół